Söylenenden farklı bir ürün geldiyse iptal edebilirsiniz. Benim iptal işlemim baya sürmüştü ama verilen MAK lisansını iade etmiştim. Kimse garantisini veremiyor sonuçta. İki gün sonra kapatıp gidebilirler bile.
Ben de tahmin ediyorum iade kabul etmeyeceklerini. Umarım N11 ile iletişime geçince çözülür Siz ne gibi yollar izlediniz anlatır mısınız zamanınız varsa?
Ben de tahmin ediyorum iade kabul etmeyeceklerini. Umarım N11 ile iletişime geçince çözülür Siz ne gibi yollar izlediniz anlatır mısınız zamanınız varsa?
Aslında Lisans Anahtarı olarak satılsa etkinleştirilebilir. Fakat satılmıyor. Ben de sizin gibi bu durumdan şikayetçiyim. Umarım çıkar bir çözüm yolu. KMS veya benzeri şeyler kullanmak istemiyorum.
Lisans anahtarı satılmaması satıcının çakallığı. Benim dediğim, Office etkinleştirildiği zaman bilgisayara değil hesaba etkinleştiriliyor. Bende ondan hoşlanmıyorum. Windows 10 gibi etkinleştirilseydi size hesap göndermezlerdi.
Lisans anahtarı satılmaması satıcının çakallığı. Benim dediğim, Office etkinleştirildiği zaman bilgisayara değil hesaba etkinleştiriliyor. Bende ondan hoşlanmıyorum. Windows 10 gibi etkinleştirilseydi size hesap göndermezlerdi.
Lisans anahtarı olarak verilse kendi Microsoft hesabınıza etkinleştirebilirsiniz. Bunun neyi hoşunuza gitmiyor?
Lisans anahtarı konusunda umarım Anahtar satan bir satıcı bulurum