N11'den Office 2016 Almak

• Konuyu başlatan StyxQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3.709
Ben de tahmin ediyorum iade kabul etmeyeceklerini. Umarım N11 ile iletişime geçince çözülür 🙂 Siz ne gibi yollar izlediniz anlatır mısınız zamanınız varsa?

Detayları hatırlayamıyorum ama sizinle iletişime geçip, yapmanız gerekeni söyleyecekler zaten. Kararlı ve mantıklı bir şekilde açıklamanız yeterli.

Sırf bu yüzden orjinal Office kullanamıyorum. Ne vardı sanki Windows 10 gibi etkinleştirebilseydik. 2019 versiyonunda da hesap isteniyor galiba. :dikkatli:
Aslında Lisans Anahtarı olarak satılsa etkinleştirilebilir. Fakat satılmıyor. Ben de sizin gibi bu durumdan şikayetçiyim. Umarım çıkar bir çözüm yolu. KMS veya benzeri şeyler kullanmak istemiyorum.

Lisans anahtarı satılmaması satıcının çakallığı. Benim dediğim, Office etkinleştirildiği zaman bilgisayara değil hesaba etkinleştiriliyor. Bende ondan hoşlanmıyorum. Windows 10 gibi etkinleştirilseydi size hesap göndermezlerdi. :)

Lisans anahtarı satılmaması satıcının çakallığı. Benim dediğim, Office etkinleştirildiği zaman bilgisayara değil hesaba etkinleştiriliyor. Bende ondan hoşlanmıyorum. Windows 10 gibi etkinleştirilseydi size hesap göndermezlerdi. :)
Lisans anahtarı olarak verilse kendi Microsoft hesabınıza etkinleştirebilirsiniz. Bunun neyi hoşunuza gitmiyor? 🙂
Lisans anahtarı konusunda umarım Anahtar satan bir satıcı bulurum 🙂

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı