N11'den PS5 disk girişli 20.700 TL çift kollu konsol almak

Ahhah

Decapat
Güvenlik endişem yok, muhtemelen kaçak soktukları için fiyat düşük ama pek ilgilenmiyorum. Çünkü daha önce sorunsuz kullandım böyle ürünleri.

Endişelerim şunlar:

1- Konsol istemediğim versiyon olursa ne olur? Avrupa CFI-1216a yerine 1200 gelirse ne olur en kötü? Satıcı sorularına baktım ve satıcı bir soruya Avrupa model demiş başka soruya Asya ithal demiş.

2- Pek finansal durumum yok ve oyun konusunda çok endişe ediyorum. Daha önce Series S'im oldu ve hatrı sayılır miktar oyunum vardı. Game Pass falan hiç oyun sıkıntısı çekmedim ama PS'de kararsızım. Endişeli olmalı mıyım? PS Pass gelmiş ama durum nedir? Taktiğe ihtiyacım var oyun konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik endişem yok, muhtemelen kaçak soktukları için fiyat düşük ama pek ilgilenmiyorum. Çünkü daha önce sorunsuz kullandım böyle ürünleri.

Endişelerim şunlar:

1- konsol istemediğim versiyon olursa ne olur? Avrupa CFI-1216a yerine 1200 gelirse ne olur en kötü? Satıcı sorularına baktım ve satıcı bir soruya Avrupa model demiş başka soruya Asya ithal demiş.

2- pek finansal durumum yok ve oyun konusunda çok endişe ediyorum. Daha önce Series S'im oldu ve hatrı sayılır miktar oyunum vardı. Game Pass falan hiç oyun sıkıntısı çekmedim ama PS'de kararsızım. Endişeli olmalı mıyım? PS Pass gelmiş ama durum nedir? Taktiğe ihtiyacım var oyun konusunda.

Satıcıya sorun hangi model olduğunu. CFI-1200 ve üstü iyidir. Oyun konusunda PS Plus 1 yıldan çok daha fazla götürür. İçerisinde çok kaliteli oyunlar var.

Satıcıya sorun hangi model olduğunu. CFI-1200 ve üstü iyidir. Oyun konusunda PS Plus 1 yıldan çok daha fazla götürür. İçerisinde çok kaliteli oyunlar var.

Cevap için çok sağ olun. Sanıyorum ki model 1200 üstü ama benim aldığım Asya modeli olabilir. Öyleyse herhangi bir sorun olur mu? Fark nedir? PS3'lerde Asya modellerinde “o” tuşu varsayılan oluyordu ama bunu bilmiyorum.

Son olarak ürün çok ağır ve taşınamaz boyutta mı? Daha önce Series S'im oldu ve çok kompakttı. Çok sık şehir dışına çıkıyorum ve konsolu yanımda taşımak istiyorum, uçakta falan sorun olur mu? Ayrıca yeni PS5 çıkacak diyorlar, beklememekle kötü mü yaptım? Beklesem en az 1 sene bekleyecektim. Sanırım donanım değişmeyecekmiş ama daha Slim bir model olacakmış.

Cevap için çok sağ olun. Sanıyorum ki model 1200 üstü ama benim aldığım Asya modeli olabilir. Öyleyse herhangi bir sorun olur mu? Fark nedir? PS3'lerde Asya modellerinde “o” tuşu varsayılan oluyordu ama bunu bilmiyorum.

Son olarak ürün çok ağır ve taşınamaz boyutta mı? Daha önce Series S'im oldu ve çok kompakttı. Çok sık şehir dışına çıkıyorum ve konsolu yanımda taşımak istiyorum, uçakta falan sorun olur mu? Ayrıca yeni PS5 çıkacak diyorlar, beklememekle kötü mü yaptım? Beklesem en az 1 sene bekleyecektim. Sanırım donanım değişmeyecekmiş ama daha Slim bir model olacakmış.
Hocam bölgesel olarak farklılık olmuyor diye biliyorum.Çok fazla ağır değil.Yükseklik olarak biraz fazla bana göre.Ama taşınmayacak boyutta değil.Bence beklemeden alın .Slim’i beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı