N11'den verilen sipariş sürekli iptal ediliyor ve satıcı uygunsuz dil kullanıyor

MR. EKO

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MuzmanStore diye bir satıcıdan 475 TL iken bir klavye aldım. Fiyatını 599 TL yaptı diye siparişimi onaylamayıp beni uğraştırıyor. İptal ettirmeye çalışıyor. Üstüne birde öyle şeyler yazıyor ki buyrun eklediğim resime bakın. Yazıştığımız her şeyi siliyor ama ben bunun ekran görüntüsünü yakaladım. Herkese kanıt olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

N11'e e-posta ile atin.

Hocam mahkemeye vermek için güzel bir sebep

N11 üzerinden alışveriş yapmanı tavsiye etmem genellikle replika ürün satıyorlar Trendyol Veya Hepsiburada üzerinden alışveriş yapmalısın, belki de indirim kuponları çok güzel olduğu için tecih ediyorsun bilmiyorum ama gerçekten replika malda üzerlerine tanımam.

Mahkemeye verip 600 TL'den kat kat fazlasını alırsın ama uğraşmak lazım

Ucuz bi ürününü satın alıp yorum yapın. Satın alınan ürünün yorumunu kafasına göre silemiyordur diye tahmin ediyorum.

Satın alımını iptal et, sonra gidip hakaret davası ve tazminat davası aç. Silmekle olmuyor o işler. N11 tarafından bunların logları tutuluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…