Daha ucuzları da olması lazım. Yan taraftaki mağaza puanı %100 ve civarı olan satıcıları tercih edebilirsin. Çok fazla alış-veriş yapılmış oluyor onlardan.
Aldığınız anahtarı ''Etkinleştirme'' kısmından aşağıdaki işaretlediğim kutucuğa gireceksiniz ve Windows etkinleşecek. Bu lisanslar sadece 1 bilgisayarda kullanılabildiğinden fiyatları bu şekilde. Orijinaldir. Sorun olmaz. Format attığında da key gitmez.
Ben buradan satın aldım. Anakartın üzerine lisanslanıyor Windows. Aynı anakart üzerinde istediğin kadar format atabilirsin lisansın gitmez. Herhangi bir problem yaşamazsın.
Ben de aynı satıcıdan aldım, sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar. 'Bilgisayar > özellikler'e girip aktifleştirebiliyorsunuz Windows anahtarını.Eki Görüntüle 349152