N11'den Windows 10 Pro lisansı almak

Geçtiğimiz gün bende N11'de 3.75'e key gördüm ama o OEM değil tek kullanımlıktı. Eğer endişeleniyorsan biraz daha pahalısını al 30TL'ye de keyler olması lazım. N11'den key alan hiçbir arkadaşım problem yaşamadı şimdiye kadar.

Dün ATM satıcısından windows key aldım almadan önce mağazaya sordum key MAK, OEM ya da Retail keymi diye adam otomatik MAK yolluyoruz ama yazarsanız retail atarım dedi satın aldım MAK key çıktı bende retail istedim o da retail key gönderdi. Bu bena çok garip geldi çünkü 8TL ye hem MAK hem Retail key almış oldum halbuki mağaza retail key de satıyor ve fiyatı 24TL civarındaydı.

Dün ATM satıcısından windows key aldım almadan önce mağazaya sordum key MAK, OEM ya da Retail keymi diye adam otomatik MAK yolluyoruz ama yazarsanız retail atarım dedi satın aldım MAK key çıktı bende retail istedim o da retail key gönderdi. Bu bena çok garip geldi çünkü 8TL ye hem MAK hem Retail key almış oldum halbuki mağaza retail key de satıyor ve fiyatı 24TL civarındaydı.
İlginç durum gerçekten [emoji1]

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı