N11'e Tepkiler Yağıyor

Büyük üstat Müslüm Gürsesin de dediği gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sitemize Google Adsense platformu üzerinden gelen N11 reklamlarında, sirenli reklamı gördük. Önlem olarak alan adını engelledik. Reklam şartlarımıza uymuyorlar. Uyduklarında durumu tekrar değerlendiririz.

Özetle N11 reklamları ban yemiştir.

Son düzenleme:
Öncelikle şunu belirtmek isterimki burdan Technopat yöneticilerine teşekkür ediyorum hemen her konuda özgürce tartışabiliyor ve konuşabiliyoruz, herhangi bir kısıtlama veya engellenme yapılmıyor, insanların fikir ve düşüncelerine müdahale edilmiyor. Şu fani yaşamımda üç teknoloji forumuna üyeydim, diğer ikisinden engellendim hemde fındık kabuğunu doldurmayacak nedenlerden. O üç teknoloji forumunun üçüncüsü Technopat'tı herkese tek tek teşekkür ediyorum buraya üye olduğum için çok memnun ve çok mutluyum.

N11'e gelecek olursak benim en çok alışveriş yaptığım sitelerden birisi, yarın kendilerini arayacağım o yazılı açıklamayı bana sözlü yapmalarını söyleyeceğim tatmin olmazsam üyeliğimi sileceğimki muhtemelen tatmin olmam.

Ekşi sözlükten açıklama mı? Özrü kabahatinden büyük olmuş, ben bunu yazarım bir kenara benim için ömür boyu bitmiştir, tıpkı Teknobiyotik gibi.

Hocam Teknobiyotik ne yaptı ? Bana özelden veya burdan kısa özet geçer misiniz ? Bazı kişiler orayı öneriyordu, ona göre alışveriş yapmayayım aklıma yazayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…