N11'e Tepkiler Yağıyor

Reklam yapmak istemişler işi ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Bile bile yaptıklarını sanmıyorum. Zaten fiyalarda şişirme yaptıkları için alışveriş yapmıyordum, yine fiyatlar şişirme olacağı için alışveriş yapmayacağım. Sabah 10 Kasım tweeti atıp akşamına hakaret etmelerini pek mantıklı bulmuyorum. Boşuna linç edildi bence.

Sosyal medya ekiplerini düzeltseler yeter. Uza diyen vardı ya.
Bu videoyu da sosyal medya ekibi çekmedi ya:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazdıkları yorumlarda firma olarak ortak görüşü paylaşıyorlar.

Bende Teknobiyotik'in bu kadar kaba olduğunu düşünen bir tek bendim sanıyordum. Çoğu videosunda sorulan sorulara kaba bir şekilde cevap veriyorlar. Özellikle ekran kartı karşılaştırma videolarında. Yorumda donanımdan pek anlamayan biri soru soruyor ve arkasından kanaldan ağır bir yorum geliyor.

Müşteriyle nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen, ergenlerin çalıştığı bir firma.

Youtube kanallarına gelecek olursak, inceleme yapıyorlarsa bunu taraflı değil, tarafsız yapmalılar. İşlerine gelmeyen yorumları da silip, küfür edercesine cevaplar veriyorlar.

Bunu unutmuşum. Tam facia bir "inceleme"ydi. Kalite olarak zaten direk 1-0 önce CM.

Ali hocam elinize sağlık çok teşekkür ederim.

Yorumları okuyayım dedim. Çoğu yorumlarının sonuna "" ifadesi koymuşlar. Ne kadar itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…