Merhaba arkadaşlar konuyu çok uzatmak istemiyorum. N11 üzerinde bir ürün aldım ve gelmedi kargoda kayboldu. Ürünün kaybolmuş olabileceğini defalarca söyledim bekleyin gelir dediler 2 hafta bekledim. Ürün gelmedi ama site üzerinden baktığımda ürün geldi olarak gösterilmişti. Tabi kan beynime sıçradı.Canli destek hattı üzerinden en az 30 kere konuştum. İade açın dediler açtım mağaza ürün bana gelmedi diye kabul etmedi her defasında. N11 paramı geri verin dediğimde paranız satıcıda kargoya verildikten 3 gün sonra paranız satıcıya aktarılır dedi. Siz siz olun alışveriş yapmayın.
Şikayetvar'a yazdım geri dönüş olmadı.
Canlı destek üzerinden dava açacağım dedim konuşmayı kapadılar biride satıcıda mağdur dedi
Facebook'tan yazdım görüldü oldu cevap yok.
Instagram'dan yazdım o da aynı şekilde.
Hocam kargo firması ile görüşün kime teslim ettilerse tutanaklarını isteyin sonra hem kargo firmasını hem N11 i gerekirse satıcı firmayı hakem heyetine şikayet edin ancak böyle hakkınızı arayabilirsiniz.
Hocam n11'i 30 defa arayana kadar neden satın aldığınız mağazayla iletişime geçmediniz? N11'le çok bir alakası yok gibi. Sizin sıkıntınızı çözecek kişiler satın aldığınız n11 mağazası ve kargo şirketi.
Hocam N11'i 30 defa arayana kadar neden satın aldığınız mağazayla iletişime geçmediniz? N11'le çok bir alakası yok gibi. Sizin sıkıntınızı çözecek kişiler satın aldığınız N11 mağazası ve kargo şirketi.
Hocam kargo firması ile görüşün kime teslim ettilerse tutanaklarını isteyin sonra hem kargo firmasını hem N11 i gerekirse satıcı firmayı hakem heyetine şikayet edin ancak böyle hakkınızı arayabilirsiniz.