N11'i nereye şikayet edebilirim?

N11 suçu yok. Suçu satıcı oluyor. N11 HDD aldım 2 günde geldi ve sorun yaşamadım.

zaten yaşasaydın arkadan durmıcaklardı aynı olayı hepsiburada ile yaşadım direk paramı geri iade ettiler.Yani ne diyim umarım aynı olay başına gelir bende altına bunu yazarım.N11 de satıcıda benle dalga geçti....

zaten yaşasaydın arkadan durmıcaklardı aynı olayı hepsiburada ile yaşadım direk paramı geri iade ettiler.Yani ne diyim umarım aynı olay başına gelir bende altına bunu yazarım.N11 de satıcıda benle dalga geçti....
Hocam şans işi. Ne diyelim bana sorun yaşatmadı nedense satıcı önemlidir. Neyse umarım iade alırsın.

Hocam parayı N11 değil o ürünü satan satıcıya veriyorsun. Kargo arayın derim.

n11 dava resimmmPNG.PNG

Hocam şans işi. Ne diyelim bana sorun yaşatmadı nedense satıcı önemlidir. Neyse umarım iade alırsın.

Ya arkadaşlar şans işi deyip geçmek kolay. Sanki bizi böyle diye diye kandırmışlar. Bu olay başka ülkede olsa çoktan dava açılıp kazanılmıştı. Ayrıca alişveriş sitesi kuruyorsan alıcıyı güvence altına alman lazım...

Eki Görüntüle 573446

Ya arkadaşlar şans işi deyip geçmek kolay. Sanki bizi böyle diye diye kandırmışlar. Bu olay başka ülkede olsa çoktan dava açılıp kazanılmıştı. Ayrıca alişveriş sitesi kuruyorsan satıcıyı güvence altına alman lazım...

Ürünü yurt dışında aldıysan zaman alabilir. Eğer kargo gelmiş diyorsa şubeye bırakmışlardır.

Merhaba arkadaşlar konuyu çok uzatmak istemiyorum. N11 üzerinde bir ürün aldım ve gelmedi kargoda kayboldu. Ürünün kaybolmuş olabileceğini defalarca söyledim bekleyin gelir dediler 2 hafta bekledim. Ürün gelmedi ama site üzerinden baktığımda ürün geldi olarak gösterilmişti. Tabi kan beynime sıçradı.Canli destek hattı üzerinden en az 30 kere konuştum. İade açın dediler açtım mağaza ürün bana gelmedi diye kabul etmedi her defasında. N11 paramı geri verin dediğimde paranız satıcıda kargoya verildikten 3 gün sonra paranız satıcıya aktarılır dedi. Siz siz olun alışveriş yapmayın.

Şikayetvar'a yazdım geri dönüş olmadı.
Canlı destek üzerinden dava açacağım dedim konuşmayı kapadılar biride satıcıda mağdur dedi:)
Facebook'tan yazdım görüldü oldu cevap yok.
Instagram'dan yazdım o da aynı şekilde.

Bende N11'den sistem topladım kargo sebebiyle 3 parça ürünü iptal ettim 10 gün oldu bana iade olmadı toplamda 900 lira yatması gerekirken 45.9 yatmış
Arayıp söylüyorum para yatmış diyorlar diyorum ben 45.9a ürün bile almadım şikayet açtık hala aynı.

Merhaba arkadaşlar konuyu çok uzatmak istemiyorum. N11 üzerinde bir ürün aldım ve gelmedi kargoda kayboldu. Ürünün kaybolmuş olabileceğini defalarca söyledim bekleyin gelir dediler 2 hafta bekledim. Ürün gelmedi ama site üzerinden baktığımda ürün geldi olarak gösterilmişti. Tabi kan beynime sıçradı.Canli destek hattı üzerinden en az 30 kere konuştum. İade açın dediler açtım mağaza ürün bana gelmedi diye kabul etmedi her defasında. N11 paramı geri verin dediğimde paranız satıcıda kargoya verildikten 3 gün sonra paranız satıcıya aktarılır dedi. Siz siz olun alışveriş yapmayın.

Şikayetvar'a yazdım geri dönüş olmadı.
Canlı destek üzerinden dava açacağım dedim konuşmayı kapadılar biride satıcıda mağdur dedi:)
Facebook'tan yazdım görüldü oldu cevap yok.
Instagram'dan yazdım o da aynı şekilde.

Aldigin magaziyi tuketici hakklarina basvuru yapalirsin N11 herhangi bir sucu olmaz genellikle magalardan kaynakli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı