ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #11 Marix dedi: BIOS içerisinde boot kısmında sıralama yapamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok sadece boot aygıtı seçebiliyorum ya recovery ya da flash.
Marix dedi: BIOS içerisinde boot kısmında sıralama yapamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok sadece boot aygıtı seçebiliyorum ya recovery ya da flash.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 22 Mart 2024 #12 Flash'ı seçtiğinizde boot etmiyor mu? Bir de yukarıda paylaştığınız görüntüde, Boot Manager kısmına tıklayıp bakın, orada USB bellek görünüyor mu?
Flash'ı seçtiğinizde boot etmiyor mu? Bir de yukarıda paylaştığınız görüntüde, Boot Manager kısmına tıklayıp bakın, orada USB bellek görünüyor mu?
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #13 Marix dedi: Flash'ı seçtiğinizde boot etmiyor mu? Bir de yukarıda paylaştığınız görüntüde, Boot Manager kısmına tıklayıp bakın, orada USB bellek görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Flash gözükmüyor orada bir de USB görünmüyor. Marix dedi: Flash'ı seçtiğinizde boot etmiyor mu? Bir de yukarıda paylaştığınız görüntüde, Boot Manager kısmına tıklayıp bakın, orada USB bellek görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıyeten GPT olarak yazdığımda çalışıyor Boot Manager. Son düzenleme: 22 Mart 2024
Marix dedi: Flash'ı seçtiğinizde boot etmiyor mu? Bir de yukarıda paylaştığınız görüntüde, Boot Manager kısmına tıklayıp bakın, orada USB bellek görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Flash gözükmüyor orada bir de USB görünmüyor. Marix dedi: Flash'ı seçtiğinizde boot etmiyor mu? Bir de yukarıda paylaştığınız görüntüde, Boot Manager kısmına tıklayıp bakın, orada USB bellek görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıyeten GPT olarak yazdığımda çalışıyor Boot Manager.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 22 Mart 2024 #14 O zaman bu cihaz sadece UEFI boot yapıyor. MBR önyükleme yapmıyor.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #15 Marix dedi: O zaman bu cihaz sadece UEFI boot yapıyor. MBR önyükleme yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu düzeltemez miyiz ya da Windows 7 32 Bit GPT ISO var midir? ozaylol dedi: Hocam bunu düzeltemez miyiz ya da Windows 7 32 Bit GPT ISO var midir? Genişletmek için tıkla... Linux Mint'de kuramiyorum onu da denedim.
Marix dedi: O zaman bu cihaz sadece UEFI boot yapıyor. MBR önyükleme yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu düzeltemez miyiz ya da Windows 7 32 Bit GPT ISO var midir? ozaylol dedi: Hocam bunu düzeltemez miyiz ya da Windows 7 32 Bit GPT ISO var midir? Genişletmek için tıkla... Linux Mint'de kuramiyorum onu da denedim.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 22 Mart 2024 #16 Neden Windows 7?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.299 Makaleler 5 Çözümler 307 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #17 ozaylol dedi: Hocam bunu düzeltemez miyiz ya da Windows 7 32 Bit GPT ISO var midir? Linux Mint'de kuramiyorum onu da denedim. Genişletmek için tıkla... Lxle kurabilirsiniz. Linux Lite da kurabilirsiniz ama o lxleye kıyasla daha ağır olur. Lxle boşta 300-400 MB RAM tüketirken Linux Lite 600-700 MB RAM tüketir. ISO'yu GPT olarak yazdırın ve etcher ya da Ventoy kullanın.
ozaylol dedi: Hocam bunu düzeltemez miyiz ya da Windows 7 32 Bit GPT ISO var midir? Linux Mint'de kuramiyorum onu da denedim. Genişletmek için tıkla... Lxle kurabilirsiniz. Linux Lite da kurabilirsiniz ama o lxleye kıyasla daha ağır olur. Lxle boşta 300-400 MB RAM tüketirken Linux Lite 600-700 MB RAM tüketir. ISO'yu GPT olarak yazdırın ve etcher ya da Ventoy kullanın.