cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 31 Ağustos 2020 #11 uok825 dedi: Annem kullanıyor laptopu o kısımdan sıkıntı çektim. Eğitim programları falan eski kafa hepsi .exe Genişletmek için tıkla... Hangi programlar var? Konuyla ilgili bilgim yok malesef. Ofis programları ise onlar çok iyi bir şekilde çalışıyor.
uok825 dedi: Annem kullanıyor laptopu o kısımdan sıkıntı çektim. Eğitim programları falan eski kafa hepsi .exe Genişletmek için tıkla... Hangi programlar var? Konuyla ilgili bilgim yok malesef. Ofis programları ise onlar çok iyi bir şekilde çalışıyor.
uok825 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2020 #12 cengover_ekin dedi: Hangi programlar var? Konuyla ilgili bilgim yok malesef. Ofis programları ise onlar çok iyi bir şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ebanın programları. ykH8eqLN dedi: Windows 10 LTSC versiyonunu kur. Bende de N270+2GB Ram+120GB SSD'li notebook var. Günlük işlerimde gayet akıcı. Windows Home versiyonunda gereksiz servislerden ötürü bilgisayar şişiyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ram takviyesi yaparsam.
cengover_ekin dedi: Hangi programlar var? Konuyla ilgili bilgim yok malesef. Ofis programları ise onlar çok iyi bir şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ebanın programları. ykH8eqLN dedi: Windows 10 LTSC versiyonunu kur. Bende de N270+2GB Ram+120GB SSD'li notebook var. Günlük işlerimde gayet akıcı. Windows Home versiyonunda gereksiz servislerden ötürü bilgisayar şişiyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ram takviyesi yaparsam.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 1 Eylül 2020 #13 Bodhi Linux veya Crunchbang yükleyebilirsin
uok825 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2020 #14 kozmonot02 dedi: Bodhi Linux veya Crunchbang yükleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Listeme ekledim.
kozmonot02 dedi: Bodhi Linux veya Crunchbang yükleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Listeme ekledim.