Arkadaşlar iyi günler. Başlıktaki modele sahibim. Dual boot Windows 8.1 ve Mavericks yükleme rehberine göre kurulum yapmaya çalışıyorum ama bazı sorunlarım var.
Öncelikli olarak Windows 8.1 in kurulumunun nasıl yapılacağı hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Windows 8.1 i yüklerken nasıl yüklemem gerek ?
1- Uefi bölümü + boot bölümü+ sistem dosyaları bölümü
2- Boot bölümü + sistem dosyaları bölümü
3- Sadece sistem dosyalarının olduğu tek bölüm şeklinde mi kurayım?
Macvericks yüklemeye çalışırken bendeki sürüm yine siteden ( şuan linkini bulamadım ) 10.9.2 sürümünü kullandım. Usb den boot ederken uefi olarak seçtiğimde clover bootloader geliyor ancak uefi olarak seçmediğimde clover bootloader gelmiyor. Onun yerine chamelion getirebiliyorum. Ancak her iki durumda da başarılı kurulum yapamıyorum. Windows kurulumunu yukarda yazmış olduğum seçeneklerden hangisine göre yapayım. ve mavericks in yüklemesini neye göre yapayım.
1- Mavericks ( uefi olarak )
2- Mavericks ( uefi olmayan )
Öncelikli olarak Windows 8.1 in kurulumunun nasıl yapılacağı hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Windows 8.1 i yüklerken nasıl yüklemem gerek ?
1- Uefi bölümü + boot bölümü+ sistem dosyaları bölümü
2- Boot bölümü + sistem dosyaları bölümü
3- Sadece sistem dosyalarının olduğu tek bölüm şeklinde mi kurayım?
Macvericks yüklemeye çalışırken bendeki sürüm yine siteden ( şuan linkini bulamadım ) 10.9.2 sürümünü kullandım. Usb den boot ederken uefi olarak seçtiğimde clover bootloader geliyor ancak uefi olarak seçmediğimde clover bootloader gelmiyor. Onun yerine chamelion getirebiliyorum. Ancak her iki durumda da başarılı kurulum yapamıyorum. Windows kurulumunu yukarda yazmış olduğum seçeneklerden hangisine göre yapayım. ve mavericks in yüklemesini neye göre yapayım.
1- Mavericks ( uefi olarak )
2- Mavericks ( uefi olmayan )
Son düzenleyen: Moderatör: