N56VZ Oyun Testleri

Abi bu frapsı açtım fps kısmına geldim nasıl başlatılıyor bu ? Disable tuşu var basıyorum başlamıyor. :O

- - - Güncellendi - - -

Abi ordamısın ?

Zaten senin ek bir ayar yapmana gerek kalmadan oyuna girince FPS değerini göstermesi lazım Fraps açıkken. Şimdi dışardayım eve dönünce birkaç FPS değerini de aktaracağım.

//Bugün biraz işim çıktı. Yarın oyun testleri yaparım.

Aldım bitti neyin kafasını yaşıyon. Paramız vardı da biz mi almadığğğhğğhhh.

- - - Güncellendi - - -

Egemen abi bizim konuyu kullanıcı incelemelerine taşıma şansın var mı ? Bir de bu frapsla fps gözükürken foto çekince fps değeri niye gözükmüyor. :O

Onun için Fraps programında Screenshots kısmına gel. "Include frame rate overlay on screenshots" seçeneğini işaretle. Az önce oyun satın aldım 5$'a 8 tane. Onların testlerini yaparım. Battlefield 3 için sabırsızlanıyorum özellikle Resimleri yeniden düzenlersin sen buna göre. Yeni mesajda yazmayalım ki konu kirlenmesin. Ben de 2. mesajıma ekleyeceğim yaptığım incelemeleri.

Ben de GT 650M'li MSI GE60 kullanıyorum. Ortak bir oyun seçip aldığımız FPS'leri karşılaştırsak? Bilgisayar almayı düşünenler için faydalı olabilir

Battlefield 3 Tomb raider ve assassin's creed 3 almış bulunuyorum. Battlefield 3 testini sen yap sende var zaten. Diğerlerini ben yapayım ? .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…