N56VZ Oyun Testleri

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.718
Abi bu frapsı açtım fps kısmına geldim nasıl başlatılıyor bu ? Disable tuşu var basıyorum başlamıyor. :O

- - - Güncellendi - - -

Abi ordamısın ?

Aldığınız Notebook Multimedya Üzerine yapılmış, Oyunlardan cok beklenti beklememek lazım ,

Asus G Serisi Bütceniz Az ise ;
Asus G Series G46VW-BSI5N06 Notebook En Ucuz Fiyat

Bütceniz Var ise Bunlardan birisi

G Series ASUS Fiyatlar

Aldım bitti neyin kafasını yaşıyon. :D Paramız vardı da biz mi almadığğğhğğhhh. :D

- - - Güncellendi - - -

Egemen abi bizim konuyu kullanıcı incelemelerine taşıma şansın var mı ? Bir de bu frapsla fps gözükürken foto çekince fps değeri niye gözükmüyor. :O

Onun için Fraps programında Screenshots kısmına gel. "Include frame rate overlay on screenshots" seçeneğini işaretle. Az önce oyun satın aldım 5$'a 8 tane. Onların testlerini yaparım. Battlefield 3 için sabırsızlanıyorum özellikle :) Resimleri yeniden düzenlersin sen buna göre. Yeni mesajda yazmayalım ki konu kirlenmesin. Ben de 2. mesajıma ekleyeceğim yaptığım incelemeleri.

Battlefield 3 Tomb raider ve assassin's creed 3 almış bulunuyorum. :D Battlefield 3 testini sen yap sende var zaten. :D Diğerlerini ben yapayım ? . :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı