Çözüldü n8n DeepSeek entegrasyonunda "fetch failed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eoruce

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben şu son 1 ayda kendimce bir n8n otomasyon programı yapmak istedim fakat ilerleyemiyorum, resmen tıkandım. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Öncelikle yapmak istediğim şey basitti: Bir Google Sheets dosyası var ve bu dosyada 4 kategori var: Ad, soyad, telefon, email, durum şeklinde olacak. Mesela kişi "ben bugün hastayım" deyince yapay zekâ otomatik olarak o kişinin durumuna uygun bir mesaj yazarak kişiye gönderiyor, mesela: "Bugün hastaymışsınız, bunu duyduğumuza üzüldük, yarın işe raporunuzu getirmeyi unutmayın, iyi günler." tarzında bir şey. Google Sheets bağlantısını vb. yaptım fakat yapay zekâ kısmında sorun yaşıyorum. Model olarak Ollama içinden DeepSeek'in şu sürümünü kullandım: DeepSeek-v3.1:671b-Cloud. Sonrasında API olarak bağladım fakat URL kısmında hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilen var mı, varsa yazabilirse mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aldığınız hata tam olarak nedir? Ollama Chat Model'a tıklayıp içine girdiğinizde sağda görünmesi lazım.

Bir de neden Ollama ve DeepSeek kullanıyorsunuz? Gemini Flash 2.5 de ücretsiz.
Aldığınız hata tam olarak nedir? Ollama Chat Model'a tıklayıp içine girdiğinizde sağda görünmesi lazım.

Çözüm

Connection kısmında hata alıyorum. URL kısmından kaynaklı muhtemelen. Locale kurmayı denedim fakat onda da anlık hesaptan attı ve şimdi hesaba giremiyorum. Gemini'yi kullanmak istedim fakat sitesine girince bana ya yaşınız yetmiyor ya da bölgenizde yok, ondan kullanamazsınız dedi. 17 yaşında olduğumdan olabilir

Aldığınız hata tam olarak nedir? Ollama chat Model'a tıklayıp içine girdiğinizde sağda görünmesi lazım.

Bir de neden ollama ve DeepSeek kullanıyorsunuz? Gemini flash 2.5 de ücretsiz.

Abi Gemini'ye geçtim oldu Allah razı olsun ollama kullanmak işgenceydi resmen Google ayarlarından doğum yılını 1960'a çektim

Dosya Ekleri

• image_2025-10-22_093809073.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Docker ve Ollama üzerinden bolca uğraşmak gerekebilir. Ben olsam AI ile çöze çöze giderdim. Şak diye çözülebileceğim bir şey değil açıkçası.

Gemini'yi nasıl bağlamayı denediniz? Ayrıca başka hesap bulamaz mısınız? Zaten lokalde çalıştıracağınız DeepSeek ne kadar verimli olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…