Arkadaşlar merhaba, ben şu son 1 ayda kendimce bir n8n otomasyon programı yapmak istedim fakat ilerleyemiyorum, resmen tıkandım. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Öncelikle yapmak istediğim şey basitti: Bir Google Sheets dosyası var ve bu dosyada 4 kategori var: Ad, soyad, telefon, email, durum şeklinde olacak. Mesela kişi "ben bugün hastayım" deyince yapay zekâ otomatik olarak o kişinin durumuna uygun bir mesaj yazarak kişiye gönderiyor, mesela: "Bugün hastaymışsınız, bunu duyduğumuza üzüldük, yarın işe raporunuzu getirmeyi unutmayın, iyi günler." tarzında bir şey. Google Sheets bağlantısını vb. yaptım fakat yapay zekâ kısmında sorun yaşıyorum. Model olarak Ollama içinden DeepSeek'in şu sürümünü kullandım: DeepSeek-v3.1:671b-Cloud. Sonrasında API olarak bağladım fakat URL kısmında hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilen var mı, varsa yazabilirse mutlu olurum.
Connection kısmında hata alıyorum. URL kısmından kaynaklı muhtemelen. Locale kurmayı denedim fakat onda da anlık hesaptan attı ve şimdi hesaba giremiyorum. Gemini'yi kullanmak istedim fakat sitesine girince bana ya yaşınız yetmiyor ya da bölgenizde yok, ondan kullanamazsınız dedi. 17 yaşında olduğumdan olabilir