Merhaba, nadir araçlar hoşuma gidiyor. Aslında çok iyi bir araç olduğu halde talep az olduğu için fiyatı düşük olan ve sanayi sanayi gezdirmeyecek öneriniz var mı? Chrysler Crossfire ve Sebring hoşuma gitti. Ya da 1998 Boxter. Bütçem 800-900 bin TL civarı. Yakıt tüketimi önemli değil az km yapıyorum.
Sanmıyorum hocam, ancak kullanıcısı değilim sonuçta Birazcık araştırdım ve kullanicilari gayet memnun olduklarını dile getirmişler. Bildiğiniz Porsche kalitesidir işte
RX-8 çok iyi fakat wankel motor yapısından dolayı baya sıkıntılı o yüzden onu eledim şu an için XF, Crossfire ve Cayanne var aklımda hocam bayram sonrasına kadar iyice araştırıp sonrasında almayı düşünüyorum
RX-8 çok iyi fakat wankel motor yapısından dolayı baya sıkıntılı o yüzden onu eledim şu an için XF, Crossfire ve Cayanne var aklımda hocam bayram sonrasına kadar iyice araştırıp sonrasında almayı düşünüyorum
RX-8 bakımlarını iyi yaptırırsan çok güzel araç. Ama düzgün Mazda servisi bulman lazım. XF ve CLS benim çok hoşuma gidiyor. Porsche modelleri eski ama ayrı havaları var.
RX-8 bakımlarını iyi yaptırırsan çok güzel araç. Ama düzgün Mazda servisi bulman lazım. XF ve CLS benim çok hoşuma gidiyor. Porsche modelleri eski ama ayrı havaları var.
RX-8 normalde favorim zaten hocam aralarında. Temiz bir tane denk getirebilirsem tadından yenmez de var mıdır bilemedim XF yi görünce de çok şaşırdım çok daha pahalı sanıyordum ben o araçları.