Nadir ve ucuz kaliteli araç önerisi

•Mazda RX-8
•Jaguar XF
•Chrysler 300C
•Mercedes CLS (C219)
•Porsche Boxster (926)

Mazda ile eski kasa Porsche cayanne, Macan, panamere falan. W210 da olabilir.
Ayrıyeten eski kasa Panemara ve Macan ? Panemara ilk üretim yılı 2009, Macan ilk üretim yılı 2014. 2M₺’den aşağı Panemara yok zaten .

Son düzenleme:
Sanmıyorum hocam, ancak kullanıcısı değilim sonuçta Birazcık araştırdım ve kullanicilari gayet memnun olduklarını dile getirmişler. Bildiğiniz Porsche kalitesidir işte
Gerçekten fiyatına göre çok güzel duruyor listeme aldım teşekkürler

•Mazda RX-8
•Jaguar XF
•Chrysler 300C
•Mercedes CLS (C219)
•Porsche Boxster (926)
Tam aradığım tarzda araçlar teşekkürler

Benim de çok sevdiğim araçlar. İnşAllah istediğinize sahip olursunuz Hangisine karar verdiniz şuanlık ?
RX-8 çok iyi fakat wankel motor yapısından dolayı baya sıkıntılı o yüzden onu eledim şu an için XF, Crossfire ve Cayanne var aklımda hocam bayram sonrasına kadar iyice araştırıp sonrasında almayı düşünüyorum

RX-8 bakımlarını iyi yaptırırsan çok güzel araç. Ama düzgün Mazda servisi bulman lazım. XF ve CLS benim çok hoşuma gidiyor. Porsche modelleri eski ama ayrı havaları var.

Son düzenleme:
RX-8 bakımlarını iyi yaptırırsan çok güzel araç. Ama düzgün Mazda servisi bulman lazım. XF ve CLS benim çok hoşuma gidiyor. Porsche modelleri eski ama ayrı havaları var.
RX-8 normalde favorim zaten hocam aralarında. Temiz bir tane denk getirebilirsem tadından yenmez de var mıdır bilemedim XF yi görünce de çok şaşırdım çok daha pahalı sanıyordum ben o araçları.

Sanırım infiniti Q30 alınabilir. Çok sevdiğim bir araçtır kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…