Dün PSU sipariş ettim fakat nagas markasının bazıları orjinal değilmiş. Ben de kontrol ettim ve şüphelendim. Kutudaki fotoğrafın fan bölümüne dikkat ederseniz fanı kırmızı renk ve ortasında nagas etiketi var. Benim kutudan çıkan PSU'da ise fan siyah ve nagas etiketi yok. Kutu fotolardaki şekilde. Sizin fikriniz nedir? Güvenmeli miyim ? İçinden garanti belgesi vs. çıkmadı. Kablo uçları kutudaki gibi renkli değil.
Her ne kadar Eksen'in sahte PSU satacağını düşünmesem de o mürekkep hatalı etiket hiç hoşuma gitmedi. Cihazın içini açman mümkün mü garantinin gitmesi pahasına?
Ya da sen bu fotolarla Aopen'a bir mail at istersen, bakalım ne diyecekler:
@Recep Baltaş Bu sertifikası olan Everest, Frisby ve Nagas (Aopen) markalarında kullanılan bu sertifikaların sahte olması mümkün mü? Bu sertifika belli şartlara göre verilmiyor mu?
Her ne kadar Eksen'in sahte PSU satacağını düşünmesem de o mürekkep hatalı etiket hiç hoşuma gitmedi. Cihazın içini açman mümkün mü garantinin gitmesi pahasına?
Ya da sen bu fotolarla Aopen'a bir mail at istersen, bakalım ne diyecekler:
Riski göze aldım ve PSU'nun içini açtım buyrun iç organlar ne derece sağlıklı ?
@Recep Baltaş sistemi kurdum çalıştırdım bir sorun yok şuanlık normal gibi ama içimde bir kuşku var PSU'nun içini açtım görünürde bir sorun var mı ? Kaliteli mi ? Değiştirmek gerekir mi ?
Güncel...
Bilgisayarı açtım bir sorun yok gibi ama orjinal mi değil mi kafama takılıyor.
Bence sıkıntisi yok ama benim bildiğim
Aopenin nagas psu modeli fazla bilinmediği
İçin herkes merdiven altı psuya nagas etiketi basıyor nagası millet ayrı marka sanıp alıyorlar sonra kutudan zalatalık
Çıkıyor ama aopenin psularini fsp üretiyor galiba zaten orijinal olanları kalitelidir
Bence senin psu orijinal bazen etiket hataları olabiliyor ben 10 sene falan önce bir boost marka bir kasa almıştım yanında gelen psuda boost yazısının b harfi silikti biraz