Nahimic 3 Realtek driveri

cagrig97

Centipat
Merhaba arkadaşlar, MSI GF75 9SC Gaming laptobum var Nahimic 3 yazılımı formattan önce sorunsuz çalışıyordu. Format attıktan sonra Nahimic açılıyor fakat bass veya tiz ile oynayınca bir şey değişmiyor, etki etmiyor yani. Tahminimce Realtek sürücüsü ile alakalı. Daha önce de benzer bir sorunla karşılaşmıştım, oradan biliyorum. Uyumlu Realtek sürücüsünü paylaşabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan: Realtek High Definition Audio Driver - Güncellemeler

Bu sürüm: 8869.1_UAD_WHQL_Nahimic_2020_0106_153021
Yükledim yazılımı, Nahimic yine çalıştı fakat aynı durum devam ediyor. Bass ile falan oynayınca bi tepki vermiyor müzikte. Formattan önce sorunsuz bi şekilde çalışıyordu şuan neden böyle oldu bilmiyorum.
Düzeltiyorum, şimdi kulaklıkla denedim ve tepki verdiğini farkettim. Ya laptobun hoparlöründen net bi şekilde anlayamadım. Yada laptop hoparlöründe tepki vermiyor.
Sorunu çözdüm bu konuyla alakalı sorunu olan varsa söylediklerimi yapsın.

Yüklemek için gerekenler:
0. İnterneti kapatın
1. Uygulamayı kaldırın (Realtek Ses Kontrolü, Nahimic 3)
2. Eski sürücüyü kaldırın
3. Yeniden başlat
4. Sürücüyü yükleyin: MEGA
5. Yeniden başlat ve interneti açın
6. Uygulamayı yükleyin:Realtek Audio Control
7. Uygulamayı yükleyin:Nahimic 3

Son düzenleme:
Yaptım bu arada düzelttim teşekkür ederim, ama ses problemim düzelmedi hala onun için bir başlık açmıştım fakat yardım çıkmadı maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı