Elektronik RTX 5080 indirimleri

Inno kartları neden kağıttan yapılmış gibi geliyor bana. Hiç ekran kartı hissi vermiyor görüntü olarak

4080 ve 9070xt kartlarım olmasaydı şuan 5080 zotac oc siparişi vermiştim. Harika fiyat ikinci eller bile 65+

Son düzenleme:
Zotac varken İnno3D alınmaz iyi araştırın Zotac Vapor Chamber'lı ona göre karşılaştırmalı; evde Zotac 4090 var kaç senedir ses sıkıntı yok Ofiste Zotac 5070 Ti var ayın şekilde.

Zotac varken İnno3D alınmaz iyi araştırın Zotac Vapor Chamber'lı ona göre karşılaştırmalı; evde Zotac 4090 var kaç senedir ses sıkıntı yok Ofiste Zotac 5070 Ti var ayın şekilde.
Bilgi amaçlı soruyorum. Zotac markasının performansı nasıldır? 4080 ekran kartım Gigabyte eagle, 9070xt kartım da nitro+. Asus kullandım dual daha önce ama hiç zotac kullanmadim

ınno3d 5080 kullanıyorum gayet memnunum. öncesinde msi 5080 kullandım coil whine vardı. İade edip bunu aldım. Inno3D SFF olduğu için heybetli kartların yanında acaba mı dedirtiyor. Ama havalandırması iyi bir kasada hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. Ekran kartında görsellik arayan irilik arayan başka bir seçeneğe yönelse daha iyi olabilir.

Yakma şikayetleri olduğunu belirttiler bu sebeple INNO3D daha iyi bir tercih olabilir, yine de araştırabilirsiniz.

Nereden uydurdun kardeş yanma sorunu olduğunu kaynak belirtmeden böyle bir şeyi söylemek iftira atmak olur Zotac sağlam marka 3+2 5yıl garanti veren tek firma.

Nereden uydurdun kardeş yanma sorunu olduğunu kaynak belirtmeden böyle bir şeyi söylemek iftira atmak olur Zotac sağlam marka 3+2 5yıl garanti veren tek firma.

Yazılanı dikkatle okuyabilsen keşke "belirttiler" demişim değil mi? @LH44 bu sorunun mevcut olduğundan söz etmişti, bende sözü geçtiği için bildirdim kimseye iftira attığım yok.

Yazılanı dikkatle okuyabilsen keşke "belirttiler" demişim değil mi? @LH44 bu sorunun mevcut olduğundan söz etmişti, bende sözü geçtiği için bildirdim kimseye iftira attığım yok.

ZOTAC RTX 5090 Catches Fire (Literally) While Playing Battlefield 6; PCB Melts Horribly, Leaving Burn Marks On The Motherboard
Zotac RTX 5090 reportedly ignites while playing Battlefield 6 — undervolted card damages SSD, motherboard, and cooler, too

ASRock'un GPU karşılığıdır Zotac.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı