Nahimic Audio Boost 3 Ses Sorunu

Gabumon

Megapat
Katılım
16 Kasım 2015
Mesajlar
370
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI Gaming Z170A M3 anakart kullanıyorum. MSI ses teknolojisi olan şu Audio Boost 3 Nahimic adlı program tarafından kullanılıyor. Realtek ile beraber kullanılan bu programda bir türlü ses ayarlarını yapamadım. Mikrofondan çıkan ses arka plan gürültüsü ile iletiyor. Noise Gate tarzında ayarlar var ama bunlarda konuştukça sesi kısıyor ya da kelimeleri harfleri yutuyor konuşurken. Mikrofonum çok kaliteli hiçbir sıkıntı yok. Realtek'in ses kayıt özelliklerinde "Enhancements" ya da "Geliştirmeler" kısmı görünmüyor. Bir türlü bu sekmeyi açamadım da. Farklı bir gürültü tutma özelliği yok mu ? Realtek HD Audio Yöneticisi var fakat burada mikrofonu Nahimic yönetiyor görünüyor. Sesimin artık pürüzsüz çıkmasını istiyorum. Birçok kullanıcı vardır bu anakartı kullanan yada M5, M7, M9 gibi versiyonlarında da Nahimic boy gösteriyor. Mikrofondan çıkan arka plan sesini nasıl keseceğim lütfen yardım edin. 1 milyon Technopat'ız bu sorunu da beraber çözelim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nahimic ayarları çok dengesiz görünüyor en azından Echo iptali olması lazım. Arka ses hiç bir şekilde gitmiyor yada kekeme ses çıkartıyor.
 
Ya hiç sorma. Arkadaki cızırtı bi kesilsin başka birşey istemeyeceğim ses zaten çok net geliyor sorunsuz. Ama mikrofon sesi çok cızırtılı. Programı açınca da ses LAGlı geliyor. Ayarlarını 1 ay kurcaladım nafile. Güncel sürümü yükledim. Sürümler arasında da bir değişiklik yok.

En son 2 ay kadar önce Nahimic ile iletişime geçtim yazdıkları mesaj aynen şu ve sonrasında dönüş yok.
"Thank you ! We have sent your data to our support team and they investigate your issue"
 
Nahimic 2 çıktı. Yeni Realtek Driver güncellemesi ile. Belki sorun giderilmiştir. Bir çok seçenek gelmiş. Bazıları çalışmıyor ama yine defalarca güncellenir bunun Driverları.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı