exepst3
Decapat
Daha fazla
Merhaba. Yazın ilk nakil işlemlerinde 1. sıraya 85 OBP ile alan bir okul yazdım. Kendi OBP'm ise 80.3. belki şansa gelir diye düşündüm ama sadece düşünce işte. Sonrasında 2. sıraya ise şu an gittiğim okulu yazdım. Okul fazlasıyla abartıyor disiplin konusunu. Okula gelen gitmek istiyor. Bende onlardan birisiyim. 8 Eylül itibari ile 9. sınıfa başladım. Okula başlamadan önce güzel olacağını düşünüyordum. Ancak ilk günden hiç sevmedim. Sınıftakiler genel olarak okulu belirleyip gelmişler. Herkes birbirini tanıyor. Ben tek kaldım alışmaya çalıştım ama önemsenmedim pek. Okulu sevmediğim içinde aileme, okulumu değiştirmek istediğimi belirttim. Okul bakmamı istediler. Gittiğim okul Anadolu programı. Ben ise meslek istiyorum. Bilişim bölümü olan bir okul vardı. e-Okul'dan kontrol ettim kontenjan için. Ancak boş yer kalmamıştı. Bende gittiğim okuldan kurtulmak için diğer tüm liselere baktım. Düşük, yüksek fark etmeksizin. Ancak şaşırtıcı bir şekilde neredeyse tüm okullar dolmuş. Her gece ağlıyorum. Okulu bırakma isteği geldi halen daha aklımda. Açığa geçme gibi bir şansımda bulunmuyor maalesef. Dolmayan tek okul vardı. O ise yaşadığım bölgedeki en kötü okul olabilir. Aileme okulu bırakmak istediğimden bahsettiğimde ne derler bilmiyorum. Ama bu okula ne olsun gitmek dahi istemiyorum. Yardımcı olabilecek olur belki burada paylaşmak istedim.