12. sınıfta ne yapmak gerekir?

experen0

Decapat
Daha fazla  
12. sınıfa geçtim ve YKS çalışıyorum (sayısal). Genel durumumdan bahsedecek olursam lise hayatımda 3 senedir yatıyorum ve bu yaz ders çalışmaya başladım. TYT de belli bir yere geldim fakat bitmedi hala çok eksiğim var. 11. sınıf konuları hakkında ise hiçbir fikrim yok konu isimlerini dahi hatırlamıyorum (9 ve 10. sınıflarda ders dinlemişliğim çok olmasa bile vardı fakat 11 de hep yattım). Yarın okulların açılmasıyla beraber 12. sınıfı günü gününe tekrar etmeyi planlıyorum böylece geri kalan zamanlarda TYT ve 11 çalışabilirim. 12. sınıfı günü gününe tekrar etmek için birkaç öneriye ihtiyacım var. YouTube'da ders ders kanal önerilerine açığım. Bununla birlikte 12. sınıf için bilmem gereken 11. sınıf konuları var mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.

12.sınıf için önerim hocaların iyiyse derste notlar al onları tekrar et hocaların kötü ise YouTube bir sürü hoca var incele kendine uygun olandan tekrar yap. 12.sınıfta matdan örnek konu verirsem logaritmada üsü ifadelerin iyi olması gerekir, integral, türev gibi konularda da fonksiyon iyi olmak gerekir. Geri kalan konular geometri temeli(benim geometrim kötü idi hiç de çalışmadım ama AYT 9 soruda 5 soru çözdüm 5net geldi yani bence geometri çok da üstünde durma) mat dışında 12kimyanın bağlantısı 9 ve 10. sınıftan geliyor tabii 11 de var da genellikle 9ve 10, fizikte ise son konular aynı şekil 9 ve 10 başlangıç konuları 11'in devamı vektörler iyi bilmen lazım fizikte. Biyolojide tavsiye veremiycem nefret ederdim çalışmadım da o nedenle bir şey diyemem. Yıl sonuna kadar TYT bitir AYT başla TYT'den kat ve kat daha önemli, TYT ise mat ve Türkçe aban, sosyal genel kültürle çözülüyor yani bana öyle geliyordu, fende konu eleyerek çalış hepsine bakayım deme bol şans kolay gelsin 🫡

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı