Nakil başvurusu

Smoqed

Decapat
Lise 9. sınıf öğrencisiyim.
1. dönem Ist/Kartalda bir meslek lisesinde öğrenim yaptım 2. dönem ise Gebze'ye taşındık ve buradaki Anadolu Lisesi'ne nakil başvurusu denedik basarili oldu ve girdim yarin hic gormedigim tanimadigim insanlarla tanışacağım için de heyecan değil fakat korku var. Ne yapmaliyim?

Fazla dikkat çekme. İlk günden fazla derse katılma. Derse katılma dediğim şu yanı fazla hocalarla münakaşaya girme. Sessiz bir şekilde dur. Etliye sütlüye bulaşma. Mümkünse arka sıraya oturma. Arka sıraya oturursan hoş şeyler olmaz. İlk derse geç gir ki illiaki boş bir yer olacaktır. Oraya geç otur. Ama bil ki sınıfta göçebe olacaksın. Ama ilk 1 ay fazla göze batma. Ağır abilik yapma. Çizerler. Kısaca o okulda kafadan 1 ay misafir gibi olacaksın.

Tecrübem: 4 senede 4 farklı okul gezdim.

Fazla dikkat çekme. İlk günden fazla derse katılma. Derse katılma dediğim şu yanı fazla hocalarla münakaşaya girme. Sessiz bir şekilde dur. Etliye sütlüye bulaşma. Mümkünse arka sıraya oturma. Arka sıraya oturursan hoş şeyler olmaz. İlk derse geç gir ki illiaki boş bir yer olacaktır. Oraya geç otur. Ama bil ki sınıfta göçebe olacaksın. Ama ilk 1 ay fazla göze batma. Ağır abilik yapma. Çizerler. Kısaca o okulda kafadan 1 ay misafir gibi olacaksın.

Tecrübem: 4 senede 4 farklı okul gezdim.
Teşekkürler yorumunu dikkate alacağım.

İlk önce ortalığı tanıyın ve bekleyin yanına illaki sınıftan biri gelecek ve sana sorular soracak sende cevap vereceksin ilk gün hocayı rahatsız etme 2. Gün kaynaşmaya başlarsın 1 hafta sonra çok yakın arkadaşlar edinirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı