Nakil edildiğim lisenin servisinde beni ezmeye mi çalıştılar?

gulfidan_21

Femtopat
Katılım
3 Aralık 2023
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar ben yeni bir liseye nakil aldım, yaklaşık 1 aydır servise eve gidip geliyorum, bazı arkadaşlar ayakta kalıyorlar ama ben sürekli bir şekilde bazı kişiler tarafından sırf hiç ayakta kalmıyorum diye göze battığımı hissediyordum nedense. Yani bana bu sefer sen ayakta diğerleri otursun diyeceğini biliyordum, ki başkalarına böyle yapmıyorlar. Bugün "bana sen ayakta kal, okula gelirken de eve giderken de sürekli oturuyorsun, başkalarına da yer vermen gerekiyor" dedi.

Ben de birden tamam dedim ve bir kişiye yer verdim. Sorun olan şey benim sürekli ayakta kalmayan öğrenciler de vardı ve nedense onun gözüne battığımı hissediyordum. Bir yandan doğru bir şey yaptım diyorum çünkü karşılık verseydim sesini yükseltirdi ve bir kavga çıkabilirdi. Ama kötü çünkü onun yaptığı doğru bir şey değil, kendimi savunmalıydım. Evde ağlamamak için kendimi tuttum, mutlu görünmeye çalıştım ama ağlamak istiyorum. Gerçekten çok incinmiş hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Serviste ayakta öğrenci götüreni ilk defa gördüm kardeşim. Bir serviste kaç koltuk varsa o kadar öğrenci almak zorundadır fazlasını alması yasaktır. Durumu müdür ile konuş.
 

Geri
Yukarı