Çözüldü Nakil sırası nasıl oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

277662

Kilopat
Makaleler
5
Bu sıra neyi temsil ediyor? Toplam 5 kişinin sıra beklediğini mi yoksa 5. olduğumu mu?

Çözüm
Yani 4 tane boş yer var
Başvuran 5 kişi var ve siz de 5. siniz.
Ama yanlış da söylüyor olabilirim e okulun web sitesinden bakarsanız daha detaylı olur.
E okul webten bakarsanız kaç kişinin beklediği de görünür ama şuan 4 kontenjtan var
Ya siz 5 veya daha fazla kişinin içinden 5. olmuşsunuz
Veya 5 kişinin içinden 5. olmuşsunuz.
Yani 4 tane boş yer var
Başvuran 5 kişi var ve siz de 5. siniz.
Ama yanlış da söylüyor olabilirim e okulun web sitesinden bakarsanız daha detaylı olur.
E okul webten bakarsanız kaç kişinin beklediği de görünür ama şuan 4 kontenjtan var
Ya siz 5 veya daha fazla kişinin içinden 5. olmuşsunuz
Veya 5 kişinin içinden 5. olmuşsunuz.

Çözüm
Abi şansa bak ya. Ben bu liseye geçemezsem kötü olacak. Aradan kayıp gitsem? Yani 4 diyorsa 5 6 var mıdır ki?

Maalesef aynı durum bende de var ve benim istediğim okula naklim çıkmayacak gibi görünüyor.
Abi şansa bak ya. Ben bu liseye geçemezsem kötü olacak. Aradan kayıp gitsem? Yani 4 diyorsa 5 6 var mıdır ki?
Okulların belirli kontenjanlarının dışına çıkabileceğini sanmıyorum ama bu hafta olmadı pazartesi günü bir daha bakın zaten sizden yüksek puanlılar girmiş olacak o okuldan nakil aldıranlar olursa yani bakın kontenjan açık varsa hemen yapın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…