demir yumruk Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #101 Peyche dedi: Araştırıyorumda kanka şansa bağlı hafta sonu birisi gelirse onaylayabilir Bizde bir değişiklik olmamış Genişletmek için tıkla... Eski gitmiş koytenjanmi gözüküyor knk Knk normalde 26 koytenjan vardı 5 tane olunca 21 tanesi silindi şimdi bakıyorum okul 0 koytenajn gözüküyor
Peyche dedi: Araştırıyorumda kanka şansa bağlı hafta sonu birisi gelirse onaylayabilir Bizde bir değişiklik olmamış Genişletmek için tıkla... Eski gitmiş koytenjanmi gözüküyor knk Knk normalde 26 koytenjan vardı 5 tane olunca 21 tanesi silindi şimdi bakıyorum okul 0 koytenajn gözüküyor
Peyche Femtopat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #102 Bizde 5 hala 5 demir yumruk dedi: Eski gitmiş koytenjanmi gözüküyor knk Knk normalde 26 koytenjan vardı 5 tane olunca 21 tanesi silindi şimdi bakıyorum okul 0 koytenajn gözüküyor Genişletmek için tıkla... BertaS36 dedi: Bide ben çoğu haber kanallarında nakil başvurularının onayları pazar gününe kadar süreceğini gördüm acaba yarın onaylanırmı yada pazar günü? Cevaaap Genişletmek için tıkla... Knk tam cevabı hocadan aldım okulda birisi varsa onaylaya biliyormuş cumartesi günü saat 4.30 gibi sona eriyor Muş Son düzenleme: 27 Temmuz 2024
Bizde 5 hala 5 demir yumruk dedi: Eski gitmiş koytenjanmi gözüküyor knk Knk normalde 26 koytenjan vardı 5 tane olunca 21 tanesi silindi şimdi bakıyorum okul 0 koytenajn gözüküyor Genişletmek için tıkla... BertaS36 dedi: Bide ben çoğu haber kanallarında nakil başvurularının onayları pazar gününe kadar süreceğini gördüm acaba yarın onaylanırmı yada pazar günü? Cevaaap Genişletmek için tıkla... Knk tam cevabı hocadan aldım okulda birisi varsa onaylaya biliyormuş cumartesi günü saat 4.30 gibi sona eriyor Muş
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #103 16 dan 5e düşmüşdü simdi 0 diyor sanırım nakil işi yalan oldu bizim.
C cxns4w Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2024 #104 demir yumruk dedi: Eski gitmiş koytenjanmi gözüküyor kanka. Kanka normalde 26 koytenjan vardı 5 tane olunca 21 tanesi silindi şimdi bakıyorum okul 0 koytenajn gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Benim istedigim okulda 10du 6ya dusmustu şu an 3 kontenjan gorunuyor 2. gorunuyorum ben yeniden nakil aldım az once.
demir yumruk dedi: Eski gitmiş koytenjanmi gözüküyor kanka. Kanka normalde 26 koytenjan vardı 5 tane olunca 21 tanesi silindi şimdi bakıyorum okul 0 koytenajn gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Benim istedigim okulda 10du 6ya dusmustu şu an 3 kontenjan gorunuyor 2. gorunuyorum ben yeniden nakil aldım az once.
BertaS36 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #105 Ben dün nakil sıramın fotoğrafını kaydettim onu göstereceğim almazlarsa şikayet edebilirim Ciddi şekilde hakkımı yediler Ve şuan 1 kontejan var bende 2. Sıradayım
Ben dün nakil sıramın fotoğrafını kaydettim onu göstereceğim almazlarsa şikayet edebilirim Ciddi şekilde hakkımı yediler Ve şuan 1 kontejan var bende 2. Sıradayım
A Atax41 Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #106 Şaka gibi arkadaş, okulun 18 kontenjanı vardı 5'e düştü ve şimdi 3 gösteriyor. Bu nasıl bir sistem?
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #107 Atax41 dedi: Şaka gibi arkadaş, okulun 18 kontenjanı vardı 5'e düştü ve şimdi 3 gösteriyor. Bu nasıl bir sistem? Genişletmek için tıkla... Bizim ki 16'dan 5 şimdi de 0 mevzuya bak sıra da 6ydi.
Atax41 dedi: Şaka gibi arkadaş, okulun 18 kontenjanı vardı 5'e düştü ve şimdi 3 gösteriyor. Bu nasıl bir sistem? Genişletmek için tıkla... Bizim ki 16'dan 5 şimdi de 0 mevzuya bak sıra da 6ydi.
A Atax41 Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #108 Vanga28 dedi: Bizim ki 16'dan 5 şimdi de 0 mevzuya bak sıra da 6ydi. Genişletmek için tıkla... Yazık oldu gerçekten ama bu mevzu henüz kapanmadı ilgili bir kaç yerle iletişime geçmeye çalışacağım.
Vanga28 dedi: Bizim ki 16'dan 5 şimdi de 0 mevzuya bak sıra da 6ydi. Genişletmek için tıkla... Yazık oldu gerçekten ama bu mevzu henüz kapanmadı ilgili bir kaç yerle iletişime geçmeye çalışacağım.
BertaS36 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #109 Atax41 dedi: Yazık oldu gerçekten ama bu mevzu henüz kapanmadı ilgili bir kaç yerle iletişime geçmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Ben bügün arayıp hakkımı talep edicem beni dün oyalayıp benim olduğum kontejanı bügün için açmışlar ve önüme biri geçmiş bildiğin hakkım çatır çatır yenmiş
Atax41 dedi: Yazık oldu gerçekten ama bu mevzu henüz kapanmadı ilgili bir kaç yerle iletişime geçmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Ben bügün arayıp hakkımı talep edicem beni dün oyalayıp benim olduğum kontejanı bügün için açmışlar ve önüme biri geçmiş bildiğin hakkım çatır çatır yenmiş
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #110 Atax41 dedi: Yazık oldu gerçekten ama bu mevzu henüz kapanmadı ilgili bir kaç yerle iletişime geçmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Belki açılır diye beklicez pazartesi okula gidip sorucam ümit varmı diye.
Atax41 dedi: Yazık oldu gerçekten ama bu mevzu henüz kapanmadı ilgili bir kaç yerle iletişime geçmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Belki açılır diye beklicez pazartesi okula gidip sorucam ümit varmı diye.