Nakil sırasında lisedeki boş kontejan neden azaldı?

Ben 5. Sıradayın be 5 kontejan var fakat hala kabul edilmedi bazı arkadaşlarım edilmiş?
Hala kabul edilmediyse geçmiş olsun. Önümüzdeki hafta bir daha denemen gerekiyor. Gece 12.00'den itibaren otomatik olarak aynı okula başvuru yapacaktır sistem. Önümüzdeki Cuma ilk 5'in içinde olursan okulla iletişime geç çünkü bazıları unutuyor onaylamayı.

Hala kabul edilmediyse geçmiş olsun. Önümüzdeki hafta bir daha denemen gerekiyor. Gece 12.00'den itibaren otomatik olarak aynı okula başvuru yapacaktır sistem. Önümüzdeki Cuma ilk 5'in içinde olursan okulla iletişime geç çünkü bazıları unutuyor onaylamayı.

Neden kabul edilmediki sistem kapanmadan önce 5 sıraya geçtim kabul edilmesi gerekmekte değil mi?

Neden kabul edilmediki sistem kapanmadan önce 5 sıraya geçtim kabul edilmesi gerekmekte değil mi?
Evet kabul edilmesi gerekiyor fakat dediğim gibi bazı okul idareleri onaylamayı unutuyor keşke saat 2-3 civarında arasaydın okulu. Önümüzdeki hafta benzer bir durum yaşarsan saat 3'e kadar onaylanmazsa mutlaka okulu ara onaylasınlar.

Yarın okula gidersem unuttuklarını söylesem pazartesi onlar onaylaya bilirmi
Hayır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı