Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #31 mybkli dedi: QUOTE="Eren585834, post: 25470516, member: 815736"] Her hafta dene derim . Genişletmek için tıkla... Sürekli başvuru yapmak gereklimi ?
mybkli dedi: QUOTE="Eren585834, post: 25470516, member: 815736"] Her hafta dene derim . Genişletmek için tıkla... Sürekli başvuru yapmak gereklimi ?
mybkli Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #32 Vanga28 dedi: Sürekli başvuru yapmak gereklimi ? Genişletmek için tıkla... Eren585834 için dedim ama bir karışıklık oldu kusura bakma . Gerekmiyor isterse eski okulunda kalır .
Vanga28 dedi: Sürekli başvuru yapmak gereklimi ? Genişletmek için tıkla... Eren585834 için dedim ama bir karışıklık oldu kusura bakma . Gerekmiyor isterse eski okulunda kalır .
BertaS36 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #33 Hala bir gelişme yok mu?
Eren585834 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #34 BertaS36 dedi: Hala bir gelişme yok mu? Genişletmek için tıkla... Aradım sordum sınıfta kalan öğrencilerde hesaplanmış kontenjan söylenirken onlar çıkartılmış
BertaS36 dedi: Hala bir gelişme yok mu? Genişletmek için tıkla... Aradım sordum sınıfta kalan öğrencilerde hesaplanmış kontenjan söylenirken onlar çıkartılmış
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #35 Eren585834 dedi: Aradım sordum sınıfta kalan öğrencilerde hesaplanmış kontenjan söylenirken onlar çıkartılmış Genişletmek için tıkla... Onlar eklenmicek mi geri ?
Eren585834 dedi: Aradım sordum sınıfta kalan öğrencilerde hesaplanmış kontenjan söylenirken onlar çıkartılmış Genişletmek için tıkla... Onlar eklenmicek mi geri ?
demir yumruk Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #36 Knk ozm niye aynanda hepsi 5 e düşsün ki ayrıca daha dün başka mudurlerde sorumuslar hepsi farklı cevaplar vermiş
Knk ozm niye aynanda hepsi 5 e düşsün ki ayrıca daha dün başka mudurlerde sorumuslar hepsi farklı cevaplar vermiş
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #37 demir yumruk dedi: Knk ozm niye aynanda hepsi 5 e düşsün ki ayrıca daha dün başka mudurlerde sorumuslar hepsi farklı cevaplar vermiş Genişletmek için tıkla... Aynen mantıklı çoğu yerde 5e düşmüş.
demir yumruk dedi: Knk ozm niye aynanda hepsi 5 e düşsün ki ayrıca daha dün başka mudurlerde sorumuslar hepsi farklı cevaplar vermiş Genişletmek için tıkla... Aynen mantıklı çoğu yerde 5e düşmüş.
demir yumruk Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #38 Belki de geçiştirmişlerdir demir yumruk dedi: Belki de geçiştirmişlerdir Genişletmek için tıkla... Ayrıca belki biz 5 gözüküyordur mudurlerde nirmal koytenjan sayısı gözüküyordur ama bence bu ihtimalde dusuk demir yumruk dedi: Belki de geçiştirmişlerdir Genişletmek için tıkla... Ayrıca belki biz 5 gözüküyordur mudurlerde nirmal koytenjan sayısı gözüküyordur ama bence bu ihtimalde dusuk Belki bugün belli olur çünkü bugün onay ve red günü
Belki de geçiştirmişlerdir demir yumruk dedi: Belki de geçiştirmişlerdir Genişletmek için tıkla... Ayrıca belki biz 5 gözüküyordur mudurlerde nirmal koytenjan sayısı gözüküyordur ama bence bu ihtimalde dusuk demir yumruk dedi: Belki de geçiştirmişlerdir Genişletmek için tıkla... Ayrıca belki biz 5 gözüküyordur mudurlerde nirmal koytenjan sayısı gözüküyordur ama bence bu ihtimalde dusuk Belki bugün belli olur çünkü bugün onay ve red günü
mybkli Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #39 Eren585834 dedi: Aradım sordum sınıfta kalan öğrencilerde hesaplanmış kontenjan söylenirken onlar çıkartılmış Genişletmek için tıkla... demir yumruk dedi: Belki de geçiştirmişlerdir Ayrıca belki biz 5 gözüküyordur mudurlerde nirmal koytenjan sayısı gözüküyordur ama bence bu ihtimalde dusuk Genişletmek için tıkla... Beni geçiştirdiler hatta başka liseyi tercih etmem gerek olduğunu bile söyledi fakat şuan 5. sıradayım , etmiyeceğim .
Eren585834 dedi: Aradım sordum sınıfta kalan öğrencilerde hesaplanmış kontenjan söylenirken onlar çıkartılmış Genişletmek için tıkla... demir yumruk dedi: Belki de geçiştirmişlerdir Ayrıca belki biz 5 gözüküyordur mudurlerde nirmal koytenjan sayısı gözüküyordur ama bence bu ihtimalde dusuk Genişletmek için tıkla... Beni geçiştirdiler hatta başka liseyi tercih etmem gerek olduğunu bile söyledi fakat şuan 5. sıradayım , etmiyeceğim .
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #40 demir yumruk dedi: Belki de geçiştirmişlerdir. Ayrıca belki biz 5 gözüküyordur mudurlerde nirmal koytenjan sayısı gözüküyordur ama bence bu ihtimalde dusuk. Genişletmek için tıkla... Kaç kişi yazdı kiminde 21 kiminde 17 kiminde 16 biride 12 demişti ama hepinin ortak noktasi kontenjan 5E düştü o yüzden sınıfı geçme olayi olduğunu düşünmüyorum ben. Ama dediğin gibi belki de onlar görüyordur gerçek kontenjanı.
demir yumruk dedi: Belki de geçiştirmişlerdir. Ayrıca belki biz 5 gözüküyordur mudurlerde nirmal koytenjan sayısı gözüküyordur ama bence bu ihtimalde dusuk. Genişletmek için tıkla... Kaç kişi yazdı kiminde 21 kiminde 17 kiminde 16 biride 12 demişti ama hepinin ortak noktasi kontenjan 5E düştü o yüzden sınıfı geçme olayi olduğunu düşünmüyorum ben. Ama dediğin gibi belki de onlar görüyordur gerçek kontenjanı.