Nakil sırasında lisedeki boş kontejan neden azaldı?

Ayrıca ben hocama sorduğumda yüksek ihtimal sistemde bir sıkıntı olmuştur dedi çünkü yoğunluk varmış galiba düzeltirler dedi hadi hayırlısı

Kaç kişi yazdı kiminde 21 kiminde 17 kiminde 16 biride 12 demişti ama hepinin ortak noktasi kontenjan 5E düştü o yüzden sınıfı geçme olayi olduğunu düşünmüyorum ben. Ama dediğin gibi belki de onlar görüyordur gerçek kontenjanı.
Belki bugün belli olur

Hem kalanlar olsa bile bence onların yerine gecmememiz gerekli sonuçta onlar kalmış

Kaç kişi yazdı kiminde 21 kiminde 17 kiminde 16 biride 12 demişti ama hepinin ortak noktasi kontenjan 5E düştü o yüzden sınıfı geçme olayi olduğunu düşünmüyorum ben. Ama dediğin gibi belki de onlar görüyordur gerçek kontenjanı.
Hayır ben gittiğimde müdür 5 kontejanın olduğunu söyledi yani onlardada 5 kontejan gözüküyor.

7 fakat çevre liselerin kontejanlarıda 5e düşmüş
5'in üstünde kontenjanı olan her okul 5'e düşürülmüş. Acaba sadece görünüşte mi öyle, mesela gerçekte 15 kontenjanı olan okul gerçekten 15 kişiyi mi alacak göreceğiz kısa bir süre sonra. Zaten nakiller genelde 12.00-15.00 arasında onaylanıyor.

5'in üstünde kontenjanı olan her okul 5'e düşürülmüş. Acaba sadece görünüşte mi öyle, mesela gerçekte 15 kontenjanı olan okul gerçekten 15 kişiyi mi alacak göreceğiz kısa bir süre sonra. Zaten nakiller genelde 12.00-15.00 arasında onaylanıyor.
Evet umarım dediğin gibi olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı