Yapı Kredi kullanıyorum ve nakit avans kullanmak istiyorum. Belirli şartları var mı ve sadece mobil bankacılık üzerinden mi oluyor? ( mobil bankacılık kapalı bende ) detaylı bilgisi olanlar yazabilir mi?
Yapı Kredi kullanıyorum ve nakit avans kullanmak istiyorum. Belirli şartları var mı ve sadece mobil bankacılık üzerinden mi oluyor? ( mobil bankacılık kapalı bende ) detaylı bilgisi olanlar yazabilir mi?
Worldcard Burada nasıl olduğu belirtilmiş ama kısaca faizli bir şekilde borç almak bu borcun kredi kartı ekstrene belirlenen bir vade ve faizle geri ödüyorsunuz. Muhtemelen web üzerinden internet bankacılığından da alabilirsiniz kontrol edin. Benim tavsiyem bulaşmamanız.
Kredi işleriyle uğraşmamak için paranın da değer kaybıyla beraber kolayca kullanılabilen kredili bir ürün. Kredi kartıyla çekilebilen kredi olarak düşünebilirsiniz.