Banka baya komisyon kesiyor. Çok zorda olmadıkça çekme oradan.Yapı Kredi kullanıyorum ve nakit avans kullanmak istiyorum. Belirli şartları var mı ve sadece mobil bankacılık üzerinden mi oluyor? ( mobil bankacılık kapalı bende ) detaylı bilgisi olanlar yazabilir mi?
Yapı Kredi kullanıyorum ve nakit avans kullanmak istiyorum. Belirli şartları var mı ve sadece mobil bankacılık üzerinden mi oluyor? ( mobil bankacılık kapalı bende ) detaylı bilgisi olanlar yazabilir mi?
Bankanın parası kendi paran olmuyor.Kanka bildiğin kendi paranı çekmecenden alıyormuşsun gibi düşün ama oraya daha fazlasini koymak zorundasın.
Bankanın parası kendi paran olmuyor.
Mobil bankacılık üzerinden mi oluyor?Kanka bildiğin kendi paranı çekmecenden alıyormuşsun gibi düşün ama oraya daha fazlasini koymak zorundasın.
Müşteri hizmetleri benim adıma yapabilirler mi?Bankanın parası kendi paran olmuyor.
İnternet şubesinden çekebilirsiniz.Müşteri hizmetleri benim adıma yapabilirler mi?
İnternet şubesinden çekebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.