Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Güvenilir ama ürünler bildiğim kadarıyla yurtdışı garantili.

İlk mesajın olduğu için referans olmaktan çok uzaksınız

O yüzden durumumu dile getirdim sadece bilgi amaçlı yazdım. Haklısınız ben olsam bende aynı düşüncelere kapılırdım.

Olur mu öyle şey[emoji4]. Siz ne aldınız oradan? Ben ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum.

Ekran kartı aldım. İlk 1050ti almıştım sonra freesync montör aldım aradım dedim ben amd destekli monitör aldım bunu rx 480 ile takas etmek istiyorum dedim fark olarakta 175 TL verebilirim dedim kabul ettiler. Bir kaçta ufak tefek şey almıştım

Bu arada 2 gün önce rx 580 aldım çok uygun denk geldi. Onaylandı eğer elime geçerse bayağı kârlı olacak benim için

Güvenilir ama ürünler bildiğim kadarıyla yurtdışı garantili.

Evet ürünler yurtdışı garantili ben 1-2 sefer bu konuyu dile getirdim kendilerine, bana sıkıntı çıkarsa firmamıza gönderiyorsunuz sizi fazla bekletmiyoruz gerekirse bire bir değişim yapıyoruz diye bilgi verdiler. ( Not : Şuanlık bu konuda herhangi bir deneyim yaşamadım)

Bu arada 2 gün önce rx 580 aldım çok uygun denk geldi. Onaylandı eğer elime geçerse bayağı kârlı olacak benim için

Benim durumum da aynı; onaylandı gözüküyor, pazartesi kargoya verilip verilmeyeceğini bekliyorum.

Konunun başlığındaki soruya gelirsek; eğer ucuza aldığımız rx580 kartları gönderirlerse, Nanokatalog benim gözümde güvenilirdir. Göndermezlerse, müşteri memnuniyetini önemnsemeyen, tüketici kanununu hiçe sayan bir sitedir. Bekleyip göreceğiz.

Benim ilk alışverişim değil ama daha önceden bu kadar uyguna ürün almamıştım

Gelirse inşallah sana da hayırlı olsun.

Galiba site çalışanı bazı üyeler var forumda ben siteden alışveriş eden biri olarak kesinlikle uzak durmanızı söylüyorum.
1. Garanti Belgesi Filan Vermiyorlar fatura garanti belgesi filan diyorlar ama yasada belirtilene göre fatura garanti belgesi değil
2. Anakart aldım işlemciyle uyum sağlamadı güncelleme filan uğraşmak istemedim ürünü geri iade etmek istedim yok ürünü açmışsınız kutusu açılmış filan dediler ürünü alamayacaklarını bildirdiler hala tam bir sonuc çıkmadı ama güvensizlik şimdiden oluşturdular.Eğer garanti durumu olursa yanlış kullanım filan gibi ifadelerle savuşturma yapmayacakları ne malum benim elim yandı sizinki yanmasın!

Güvenilir değil!

İşlemci aldığınızda bunun anakartınıza uymamasında Nanokatalog'un bir suçu var mı? Yok. Hata tamamen size ait.

İşlemci aldığınızda bunun anakartınıza uymamasında Nanokatalog'un bir suçu var mı? Yok. Hata tamamen size ait.
Bu ürünü iade etmeme engel bir durum değil kanun yazılmış http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.6502.pdf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…