Nanokatalog Güvenilir mi?

Alacağınız ürünün ne zaman geleceğini kimse bilemez, 2-3 ay bekleyip,sıkılıp iptal edip 2 ay da iade için bekleyenler var.
Müşteriyi yalanlarla oyalarlar.
Firma ürünü kendisi getiriyor, genelde Amazon'dan alıyorlar. Nanokatalog'dan alacağınıza Amazon'dan almanız çok daha mantıklı en azından karşınızda düzgün bir muhatap olur ve ürünün geliş sürecini takip edebilirsiniz.
Amazon.de Amazon.com'dan daha uyguna geliyor çünkü %20 vergi iadesi yapıyor.

Buradan alınan ürünlerin resmi garantisi de yok bu arada.

Son düzenleme:
Ben bu adamların sattığı ürünü tamir etmedikleri ürün için hakem heyetine başvurdum, kazandım. Bu herifler itiraz ettiler, şuan başvurum bir dava oldu. Bilirkişi, dava ve avukat ücreti derken ödedikleri miktar ürünün fiyatının 2 katını geçti. Benim bu dava vs ücreti ödememi istiyorlar bir de. Bu siteden ürün almayın. Ucuz diye alıyorsunuz hakkınızı gasp etmeye çalışıyorlar.

hakem heyeti kaç günde sonuçlanır hocam şuan savunma istendi diyor. Dediğim gibi aldığım anda kayıt altına alacağım bilirkişi lik bir durum inşallah olmaz ama olur ise kanıt olsun diye. Birde bana ram'i göndermişlerdi ram boş boş duruyor acaba çalışıyor mu test edeyim onu da bir.

Firma daha çok fiyatları uygun diye tercih ediliyor ancak dediğin gibi problem yaşayan çok kişi var. Stok sorarsanız ertesi gün gönderiyorlar genelde. Ayrıca tedarik süreçlerinin 2 haftayı aştığını hiç görmedim kendi siparişlerimde. Mesela geçen hafta alttaki fanı gördüm ve teknik özellikleri fiyatına göre harikaydı.
(Hatta bi' konuda bunun yurt dışı sitelerinde vergiler dahil 100 TL falan tuttuğunu, zamanında 120 TL'ye Türkiye'de satıldığını konuşmuştuk. Dolayısıyla fiyatlandırma hatası demişti arkadaş.) 2 adet sipariş ettim ve 1 hafta sonra elime ulaştı. Her cuma kargo bilgisi net olarak ellerine ulaşıyormuş bu arada. Tedarik edilen ürünler hakkında soru soracaksanız cumaları sorun.

hakem heyeti kaç günde sonuçlanır hocam şuan savunma istendi diyor. Dediğim gibi aldığım anda kayıt altına alacağım bilirkişi lik bir durum inşallah olmaz ama olur ise kanıt olsun diye. Birde bana ram'i göndermişlerdi ram boş boş duruyor acaba çalışıyor mu test edeyim onu da bir.
Yerden yere değişiyor ama, genelde 1 ile 2 ay sürüyor. Ürünleri mutlaka test et. İnşallah senin sürecin uzamaz. Umarım hakem heyeti belgeni dolu dolu yazmışsındır. Bu adamlar aldığım ürüne montajı ben yaptım diye itiraz etmişler çünkü en küçük hata dahi olsa itiraz açmak için kullanıyorlar.
Firma daha çok fiyatları uygun diye tercih ediliyor ancak dediğin gibi problem yaşayan çok kişi var. Stok sorarsanız ertesi gün gönderiyorlar genelde. Ayrıca tedarik süreçlerinin 2 haftayı aştığını hiç görmedim kendi siparişlerimde. Mesela geçen hafta alttaki fanı gördüm ve teknik özellikleri fiyatına göre harikaydı.
(Hatta bi' konuda bunun yurt dışı sitelerinde vergiler dahil 100 TL falan tuttuğunu, zamanında 120 TL'ye Türkiye'de satıldığını konuşmuştuk. Dolayısıyla fiyatlandırma hatası demişti arkadaş.) 2 adet sipariş ettim ve 1 hafta sonra elime ulaştı. Her cuma kargo bilgisi net olarak ellerine ulaşıyormuş bu arada. Tedarik edilen ürünler hakkında soru soracaksanız cumaları sorun.
Güle güle, sorunsuz bir şekilde kullanmanız dileğiyle. Ben hakkımı aldığım zaman diğer arkadaşları da bilgilendireceğim bir konu açarak.

Güncelleme: Arkadaşlar sakın satış destek'te çalışan arkadaşların sözlerine inanıp ona göre tatil planı falan yapmayın az kalsın benim tatilim yanacakidi karşıma Ü***l abi çıkmasaydı Allah Razı Olsun kendinden kendisi çok yardımcı oldu ve bana ürünlerimin ulaşmasını sağladı. İşlemci aynı gelse de anakart eş değer ürün olarak gönderildi. Siparişim 1 ayda tamamlanmış oldu. Tekrar söylüyorum ellerinde ürün var ise çok hızlı kargolarıyorlar yarın ürün elinizde oluyor ama yurt dışı stok ise yalanlar bahaneler en az 1 ayınızı gözden çıkarın. Birde sana geliyor diyip 2 hafta sonra daha çıkmamış deyip senle dalga geçmeleri çok koyuyor. Sonuç olarak Zamanınız var ise alın faturasız gönderiyorlar bu arada ne zaman faturayı alıcam onu da bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı