mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 20 Ağustos 2017 #181 Güvenilir. Teknobiyotik, Sinerji, Gameekstra, İnventus, Novabilgisayar, Nanokatalog bunların hepsine güvenebilirsin.
Güvenilir. Teknobiyotik, Sinerji, Gameekstra, İnventus, Novabilgisayar, Nanokatalog bunların hepsine güvenebilirsin.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2017 #182 Güvenilirdir.
E Eden Dust Ziyaretçi 20 Ağustos 2017 #183 Birkaç defa alışveriş yapmıştım, ürünler sorunsuz bir şekilde ulaşmıştı elime. Özetle güvenilir diyorum.
Birkaç defa alışveriş yapmıştım, ürünler sorunsuz bir şekilde ulaşmıştı elime. Özetle güvenilir diyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Ağustos 2017 #184 4 gün önce kasa aldım. Kargonun geç gelmesinden korkuyordum ama 2 gün sonra geldi. Güvenilirdir.
squater Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2017 #185 mstfaozder dedi: Güvenilir. Teknobiyotik, Sinerji, Gameekstra, İnventus, Novabilgisayar, Nanokatalog bunların hepsine güvenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nova Bilgisayar diğerlerine göre pahalı ama o da güvenilir.
mstfaozder dedi: Güvenilir. Teknobiyotik, Sinerji, Gameekstra, İnventus, Novabilgisayar, Nanokatalog bunların hepsine güvenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nova Bilgisayar diğerlerine göre pahalı ama o da güvenilir.
T TechnoBey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 1.210 Makaleler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2017 #186 Genel olarak güvenilir diyebilirim fakat satış sonrası desteklerinden memnun kalmadım, iletişime geçen kişilerde asker arkadaşıyla konuşur gibi açıkcası ben memnun kalmamıştım.
Genel olarak güvenilir diyebilirim fakat satış sonrası desteklerinden memnun kalmadım, iletişime geçen kişilerde asker arkadaşıyla konuşur gibi açıkcası ben memnun kalmamıştım.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 20 Ağustos 2017 #187 @Mothitron ,@Nazım Paşa ,@mstfaozder ,@FurkanEmir41 ,@Silinen üye ,@Jira ,@squater ,@TechnoBey yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. @Silinen üye hocam peki tedarik süreci 5-7 gün yazıyor yani ürün için 1 hafta beklemek zorunda mıyım? Yoksa daha erken gelir mi?
@Mothitron ,@Nazım Paşa ,@mstfaozder ,@FurkanEmir41 ,@Silinen üye ,@Jira ,@squater ,@TechnoBey yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. @Silinen üye hocam peki tedarik süreci 5-7 gün yazıyor yani ürün için 1 hafta beklemek zorunda mıyım? Yoksa daha erken gelir mi?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 20 Ağustos 2017 #188 Abu! dedi: @Mothitron ,@Nazım Paşa ,@mstfaozder ,@FurkanEmir41 ,@Silinen üye ,@Jira ,@squater ,@TechnoBey yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. @Silinen üye hocam peki tedarik süreci 5-7 gün yazıyor yani ürün için 1 hafta beklemek zorunda mıyım? Yoksa daha erken gelir mi? Genişletmek için tıkla... 1 hafta geçmeden gelir en fazla 2-3 gün. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2017
Abu! dedi: @Mothitron ,@Nazım Paşa ,@mstfaozder ,@FurkanEmir41 ,@Silinen üye ,@Jira ,@squater ,@TechnoBey yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. @Silinen üye hocam peki tedarik süreci 5-7 gün yazıyor yani ürün için 1 hafta beklemek zorunda mıyım? Yoksa daha erken gelir mi? Genişletmek için tıkla... 1 hafta geçmeden gelir en fazla 2-3 gün.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2017 #189 Şans işi.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 20 Ağustos 2017 #190 mstfaozder dedi: 1 hafta geçmeden gelir en fazla 2-3 gün. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. FurkanEmir41 dedi: Şans işi. Genişletmek için tıkla... İnşallah şans benden yana olur o zaman hocam Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2017
mstfaozder dedi: 1 hafta geçmeden gelir en fazla 2-3 gün. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. FurkanEmir41 dedi: Şans işi. Genişletmek için tıkla... İnşallah şans benden yana olur o zaman hocam