Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Evet güvenilir bir firma. Çoğu alışverişimi o site üzerinden gerçekleştirdim.

Ekran kartı alacağım için site ile iletişime geçtim. Kendileri garanti şartlarını sorduğumda bana garanti şartlarını anlatıyorlar. Bilindik şeffaf şirketlerde olduğu gibi garanti şartlarınızı yazdığınız ürün garantisi bilgi formunu okumak istiyorum diye sordum. Böyle bir belgelerinin olmadığını söylediler. Kısacası garanti olarak ne söylüyorlar ise sözlerine güvenmek zorundasınız. Ben alışveriş yapar mıyım? Hayır.

MSI GTX 1060 6G Gaming X almayı planlıyordum. Site güvenilir mi? Ve kaç günde kargo gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir. Stokta varsa o gün 16.00'a kadar söylemeniz durumunda kargo ile yollanıyor. Eğer ki stokta yoksa birkaç hafta bekleyebiliyorsunuz. Satın alım yapmadan önce stok sorgulama yapmanızı öneriyorum.

Güvenilir. Stoktaysa max 2-3 gün. Ön sipariş ile geçen hafta anakart siparişi geçtim 1 hafta bekledim gelmedi. Aradım 3 haftadan fazla süre verdiler. Bende iptal edip stoktan farklı kart aldım.

Stok sorup almakta fayda var ancak güvenilir.

Güvenilir ama iade almak uzun sürüyor ve de stokta yoksa baya bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…