Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
İnternette gördüğümüz olumsuz yorumların hepsi bekleyemeyen sabırsız insanların yorumları. Bas bas bağırılırken 1 ay beklemeyi göze alamayıp 2 hafta sonra iade istiyorlar, 1 ayda onun için bekleyince siteyi kötülüyorlar. Siteyi kesinlikle savunmuyorum daha önce alışverişte yapmadım fakat bazı ürünlerin fiyatları baya makul oluyor alınası derecede. Tavsiyem şu eğer beklemeyi sevmeyen ve agresif sinirli bir yapınız varsa bulaşmayın. Gerçi siz ürünü sipariş etmişsiniz, mutlaka gelir dert etmeyin.

Stok sorgulat. Varsa al yoksa 1 ay beklersin. Bir de ithalatçı garantili oluyor ürünler Türkiye garantisi yok haberin olsun.

Güvenilir. Acil lazım değilse ve ucuza almak istiyorsanız Nanokatalog size göre. Ben daha önce RAM aldım. 20 günde geldi. Memnunum.

Tecrübem: Ram aldım. Arızalı çıktı. Aradım, yollayın dediler. Yolladım. RAM'iniz bozuk yenisini mi istersiniz başka bir şey mi almak istersiniz dediler. Aynısından yollayın dedim. Yolluyorlar. Ama ilk alırken 20 gün felan sürmüştü gelmesi. Arıyorsun nerde diye, diyor haftaya sevkiyatla gelecek, iki güne gümrükte vs. Gelir gelmez kargoluyorlar.

Edit: müşteri hizmetleri hafta içi mesai saatlerinde açık. Diğer zamanlar kapalı ona göre

16 GB Corsair RAM aldım. Bir aydan uzun sürdü gelmesi. Beklemek sorun olmadığı ve uygun fiyata geldiği için problem olmadı. Ayrıca RAM'leri test ettim. Hiçbir problemi yok. Sıfır ve kapalı kutu ürünler.

Önermiyorum, sattıkları ürünler resmi Türkiye garantisi yok. Garantisi ilgilenmiyor. Bana Ağustos ayında aldığım ürünün garanti belgesi(sözde!) ve faturasını göndermeyen firma.
Ayrıca siparişiniz size stokta yok ise genelde uzun sürüyor. Böyle bir durumda cayma hakkınızı otomatik olarak bitiriyorlar. Tamamen çakallık üzerine kurulmuş. Ben beklemeyi severim, o sorun değil ama gerçekten satış sırasında ve satış sonrasında berbatlar.

Aldığınız ürün ilk önce yurt dışından TR'ye gelir. TR'ye geldikten sonra kargoya verilir ve bilgiler gözükür.

2018 Mart sonlarında Msi Armor 1060 6GB OCV1 ve G-Skill Trident Z RGB 16GB 3000Mhz satın aldım. RAM'lerle ilgili şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak ekran kartı aldığım andan itibaren fanları sürekli çalışıyordu. Yazılımlar üzerinden ayarlayamayınca bilgisayarcıya götürdüm. Board'unda çatlak olduğunu söyledi. Önce Msi'ın yetkili sevisine götürdüm, garanti dışı kaldığını söylediler. Msi firması ile Mail üzerinden görüştüm satın aldığım yerin yetkili satıcısı olmadığı ve ürünün 'global garanti' kapsamında olmadığından dolayı garantisiz olarak elime ulaşmış olduğunu satın aldığım yere iade etmem gerektiğini söyledi. Nanokatalog'a gittim, olayları anlattım. İlk 15 gün içerisinde gelmediğimden dolayı kabul etmeyeceklerini söylediler. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Fatura dükkan üzerine olduğundan oradan da bir sonuç çıkmadı. Ben aldığımda 1.800₺ civarıydı çöp oldu sayılır para, gittiği yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…