Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Ön siparişli ürün fiyatı Amazon, Newegg vs. sitelederden çok daha uygun değilse bulaşılmaması gereken bir firma.
Stoktan teslim varsa alınabilir uygun fiyatlı ürünler. Ülkemizde bulunmayan bazı ürünler bulanabiliyor stoklarında.

Güvenilirdir fakat aldığınız ürünün elinize geçmesi biraz vakit alabilir. Aceleniz yoksa sipariş verebilirsiniz.

Güvenilirdir fakat aldığınız ürünün elinize geçmesi biraz vakit alabilir. Aceleniz yoksa sipariş verebilirsiniz.
Ben de alışveriş yaptım. Dediklerinize bire bir katılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle değil. Ürünler sıkıntılı, para iadesi yasal süreyi geçtiği halde yapılmadı tüketici heyetine başvurdum belge onlara ulaşınca hemen iade yapıldı. 18 gün bekledim para iademi almak için. Ürün zaten 12 gün geçtiği halde daha Türkiye sınırına ulaşmamıştı.

Paranızı sokaktan geçen 1 kişiye verseniz onun ekran kartı yapıp size verme süresi daha kısa olur ve güvenilir olur. Kesinilkle almayı düşünmeyin 500 veya 1000 TL fazla verip güvenilir yerlerden alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aceliniz varsa almayın. Genelde 1 ay sürüyor ürünün size ulaşması. Biraz fazla para verip vatan bilgisayardan görerek dokunarak almakta fayda var

2016 yılında açılan başlık altında hala yorumlar yazılıyor. 400'ü aşkın cevap var ve konu amacından sapmış durumda. Bence artık bu konunun kilitlenmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…