Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Söz konusu siteden sistem alacağım ama fiyat diğer sitelere göre oldukça ucuz. Biraz tedirgin oldum güvenilirlik konusunda, size danışmak istedim.

Hiç alışveriş yapan yok mu ?
Merhabalar, Geçen hafta bu siteden ucuz olduğu için MSI GTX1060 GAMING X 6G aldım
piyasa fiyatının 200 TL kadar altında olması beni cezbetti. Gayet ilgili bir firma.
Ürünü kargo firmalarına güvenmediğim için elden teslim aldım.
Ödemeyi ürünü teslim alırken yaptım.

Garantisi bildiğim kadarı ile kendi yanlarında yapılıyor o konuda tam bir bilgim yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendileriyle 3 gündür kesintisiz şekilde iletişimdeyim.
Amazon'dan alamadığım 20€'luk ürünü tedarik edebileceklerini söylediler ve sitede ürünü oluşturdular.
Dipnot: 20€ = 79TL civarına falan geliyor. 95TL'ye alacağım, bana göre gayet uygun.

Ayrıca sürekli sorulan "Güvenilir mi?" sorularınızı da yönelttim. En fazla 1 ay içinde Technopat vb. forumlarda aktif olacaklarını, kafamızda soru işareti bırakmayacaklarını belirttiler. Resmi de bırakıyorum şöyle.

Özetle istediğim ürünü bugün sipariş edeceğim, yaklaşık 13-14 Mart gibi elimde olacak. Bana göre muazzam bir oluşum. Garanti, iade vb. olaylarla da kendileri ilgilenecek.

15 Mart 2017 Güncelleme,
5 Mart 2017 Pazar saat 17.30 civarında verdigim siparisim halen "Tedarik surecinde" gozukuyor. Sanirim 18-19 Mart'a kadar elime gecmeyecek.
5-7 is gununde tedarik edilecek deniyordu lakin 8. is gunune girdik. Bu hafta bir hareketlilik olacak mi gorecegiz.

Son düzenleme:
bende bu site üzerinden alışveriş yaptım ödemeyi yapalı tam 8. gün oldu ama hala bir gelişme yok maillerime verilen cevap her defasında "siparişlerimiz avrupada ki depomuzdan yola çıktı en kısa sürede gönderim yapacağız" oluyor. Avrupada falan depoları yok site üzerinden sipariş aldıklarında ürünleri kendi firmalarından tek tek sipariş ediyorlar. İnsanları da yolda, geliyor gibi sözlerle oyalayarak geçiştiriyorlar.
sipariş vermeden önce bu formu görmüş olsam kesinlikle sipariş vermezdim ama şuan el mahkum bekliyorum. eğer 15 20 gün beklerim diyorsanız siteden alışveriş yapabilirsiniz.

İnternet cafemize 7 bin TL'lik server kasa için malzeme aldık kendilerinden... Normalde 10 bin TL tutan malzemeyi 3 bin TL aşağı aldık vatan hepsiburada v.b piyasasından... Ürünlerden sadece 8 adet RAM'den 1 tanesi çalışmadı onu da gönderdik 1 günde değiştirip gönderdiler... Çok beğendim 8 TB harddisk alacağım fiyatı vatanda 2350 TL barracuda pro burada 1427 TL Ama 7 gün bekliyeceğiz sorun yok arada o kadar fark olunca 3 ayda bekleriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olduğunda sizi hiç şirketle muhatap etmeden değiştiriyorlar. Fiyatları çok uygun. İngiltere menşeli bir şirket olduğuna dair bir bilgi var sitelerinde. Ürünleri distribütör değil ithalatçı garantili ancak benim diyen distribütöre taş çıkartan bir müşteri hizmetleri politikaları var.

Ucuz etin yahnisi yenmez. Sen uygun olsun diye o siteden alıyorsun ama stokta var mı diye arayıp sormuyorsun , ürünleri yurt dışından sipariş veriyorlar her gün bir çok insan ürün alıyor. Bunların koordinasyonu hepsini birlikte getirmek onların işi. Bence 20 iş günü ideal bir süreç

@aykut.arslantas
Size katılmıyorum. Nanokatalog zaten ortalama çapta bir oluşum. Siz sipariş verdiğinizde onlar bir şekilde yurt dışından temin ediyorlar. (Bilindik ürünler TR deposundan temin ediliyor.)
Bu yüzden de size 5-7 iş günü ortalama süre veriyorlar. Ödemeyi yapalı tam 8 gün olduysa, ortalama 4 veya 5. iş günündesiniz demektir tedarik için.

18 Mart Cumartesi Güncelleme,

5 Mart Pazar günü verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Gayet harika şekilde paketlenmişti, herhangi bir zarar görme imkanı yoktu.
Verdikleri ortalama teslimat süresi sözünde durdukları için Nanokatalog firmasına teşekkürlerimi sunarım. Yaklaşık 12 günde elimde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…