Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Ocak 2020 #21 Amazon.Fr ve Amazon.De üzerinden alıyor diyorlar ve bana gelen ürünün içinde ayrıca Fransızca bir kitapçık vardı, neden acaba?
Amazon.Fr ve Amazon.De üzerinden alıyor diyorlar ve bana gelen ürünün içinde ayrıca Fransızca bir kitapçık vardı, neden acaba?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 16 Ocak 2020 #22 Mithat Berhan dedi: Amazon.Fr ve Amazon.De üzerinden alıyor diyorlar ve bana gelen ürünün içinde ayrıca Fransızca bir kitapçık vardı neden acaba? Genişletmek için tıkla... En azından gelmiş hocam boş verin Fransızca kitapçığı
Mithat Berhan dedi: Amazon.Fr ve Amazon.De üzerinden alıyor diyorlar ve bana gelen ürünün içinde ayrıca Fransızca bir kitapçık vardı neden acaba? Genişletmek için tıkla... En azından gelmiş hocam boş verin Fransızca kitapçığı
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Ocak 2020 #23 Ellie Williams dedi: En azından gelmiş hocam boş verin Fransızca kitapçığı Genişletmek için tıkla... Neler neler oldu ama İlk 1 ay ürün gelmedi sonra iki hafta da ücret için mücadele ettim. Sonra bir hafta sonra tak diye ürün geldi neden acaba? Sonra baktım beni arıyorlar lütfen ödemeyi sisteme geçin yoksa dava açarız falan, ücretlerini ödedim
Ellie Williams dedi: En azından gelmiş hocam boş verin Fransızca kitapçığı Genişletmek için tıkla... Neler neler oldu ama İlk 1 ay ürün gelmedi sonra iki hafta da ücret için mücadele ettim. Sonra bir hafta sonra tak diye ürün geldi neden acaba? Sonra baktım beni arıyorlar lütfen ödemeyi sisteme geçin yoksa dava açarız falan, ücretlerini ödedim
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Ocak 2020 #24 Mithat Berhan dedi: Amazon.Fr ve Amazon.De üzerinden alıyor diyorlar ve bana gelen ürünün içinde ayrıca Fransızca bir kitapçık vardı neden acaba? Genişletmek için tıkla... Normal. Bir de eklemek isterim artık Nanokatalog gibi sitelerden sipariş etmenin bir mantığı yok, çünkü Amazon'dan daha uyguna geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2020
Mithat Berhan dedi: Amazon.Fr ve Amazon.De üzerinden alıyor diyorlar ve bana gelen ürünün içinde ayrıca Fransızca bir kitapçık vardı neden acaba? Genişletmek için tıkla... Normal. Bir de eklemek isterim artık Nanokatalog gibi sitelerden sipariş etmenin bir mantığı yok, çünkü Amazon'dan daha uyguna geliyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Ocak 2020 #25 Sylveon dedi: Bir de eklemek isterim artık Nanokatalog gibi sitelerden sipariş etmenin bir mantığı yok çünkü Amazon'dan daha uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Garanti de ayrı garanti bu arada yurtdışına gönderiyor onlar da. Eger uluslararası garanti varsa TR içi bakıyorlar. Son düzenleme: 16 Ocak 2020
Sylveon dedi: Bir de eklemek isterim artık Nanokatalog gibi sitelerden sipariş etmenin bir mantığı yok çünkü Amazon'dan daha uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Garanti de ayrı garanti bu arada yurtdışına gönderiyor onlar da. Eger uluslararası garanti varsa TR içi bakıyorlar.
Thekeysi Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #26 Ben bu siteden Ekran Kartı, ram ve sıvı soğutucu satın almıştım sadece Ram arızalı çıktı onuda gönderdim yenisini yolladılar. Açıkçası hiç sorun yaşamamıştım çokta ucuza almıştım ürünleri.
Ben bu siteden Ekran Kartı, ram ve sıvı soğutucu satın almıştım sadece Ram arızalı çıktı onuda gönderdim yenisini yolladılar. Açıkçası hiç sorun yaşamamıştım çokta ucuza almıştım ürünleri.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Ocak 2020 #27 Mithat Berhan dedi: Garanti de ayrı garanti bu arada yurtdışına gönderiyor onlar da. Eger uluslararası garanti varsa TR içi bakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Amazon ile fark yok kısaca. 2-3 sene önce Sharkoon RUSH ER2 alacağım zaman canlı desteğe stok sorgulatıp almıştım, 2 günde gelmişti, şimdi canlı destek yok.
Mithat Berhan dedi: Garanti de ayrı garanti bu arada yurtdışına gönderiyor onlar da. Eger uluslararası garanti varsa TR içi bakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Amazon ile fark yok kısaca. 2-3 sene önce Sharkoon RUSH ER2 alacağım zaman canlı desteğe stok sorgulatıp almıştım, 2 günde gelmişti, şimdi canlı destek yok.
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 17 Ocak 2020 #28 Mefrak dedi: Batma değil bu dolandırıp çekiliyorlar, muhtemelen kurucuları başka site kurar ya da kurmuşlardır bile. Genişletmek için tıkla... Aslında aklıma geldi boss bilişim olabilir bu site uzak durun.
Mefrak dedi: Batma değil bu dolandırıp çekiliyorlar, muhtemelen kurucuları başka site kurar ya da kurmuşlardır bile. Genişletmek için tıkla... Aslında aklıma geldi boss bilişim olabilir bu site uzak durun.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2020 #29 Ben de Cooler Master H500M 1600TL sipariş edecektim. İtopya 1800TL diyordu.
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #30 Atılım'dan fatura geldi, garip. Acaba Nanokatalog çekilince kendileri mi ilgilenmeye başladı aldıkları siparişle?
Atılım'dan fatura geldi, garip. Acaba Nanokatalog çekilince kendileri mi ilgilenmeye başladı aldıkları siparişle?