Nanokatalog.com Logitech G29 Versiyon Farkı

2 ile bitenin kulağa denk gelen kısımlarının rengi soluyor. Aynı zamanda tam anlayamadım ama sanki biraz daha büyük. Bende cloud alpha'dan önce 3le biteni vardı bu kulaklığın.

Dediklerinize katılıyorum Mrtcn16 ancak bu bilgiye satın aldıktan sonra kendi araştırmalarımız sonucu ulaşabiliyoruz. Sitede satış yapılırken tedarik süreci 5-7 gün olarak gözüküyor. Sitelerinde hakkımızda kısmında yurtdışındaki distribütörlerimizden topladığımız ürünler sayesinde geniş ürün yelpazesine sahibiz ve amacımız müşteri memnuniyeti deniliyor. Peki madem geniş distribütor ağın var, sipariş de alıyorsun neden lojistik ağını kendin kurmuyorsun? Haftalık sipariş akabinde mal çekilip ikinci hafta dağıtımı yapılabilir, böylelikle hem stok masrafın olmaz hem de müşteriler uzun süre beklemek zorunda kalmaz.

İşin kısası kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne kanıp iş yapmıyor, bugün benim gibi 2-3 gözü kara insan alışveriş yapar ama yarın onları da başkalarına kaptırırsın. Şu anda hepsiburada, gittigidiyor ve amazon yurtdışından sipariş getiriyor ve iptal ettiğinizde herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Bu durumda ya firma kendine çeki düzen vermeli ya da kaçınılmaz sonla karşılaşmalıdır.

Merhaba ürün eline ulaştı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…