Nanokatalog.com Logitech G29 Versiyon Farkı

2 ile bitenin kulağa denk gelen kısımlarının rengi soluyor. Aynı zamanda tam anlayamadım ama sanki biraz daha büyük. Bende cloud alpha'dan önce 3le biteni vardı bu kulaklığın.

Nanokatalog kur farkından dolayı zarara girmemek için neredeyse bütün ürünleri yurtdışından getirtiyor o yüzden tedarik süreçleri çok uzun. Malum güncel döviz kurları sürekli dalgalanıyor, bu ortamda ürünleri depolayıp kar marjını yüksek tutmak küçük firmalar için çok zor
Dediklerinize katılıyorum Mrtcn16 ancak bu bilgiye satın aldıktan sonra kendi araştırmalarımız sonucu ulaşabiliyoruz. Sitede satış yapılırken tedarik süreci 5-7 gün olarak gözüküyor. Sitelerinde hakkımızda kısmında yurtdışındaki distribütörlerimizden topladığımız ürünler sayesinde geniş ürün yelpazesine sahibiz ve amacımız müşteri memnuniyeti deniliyor. Peki madem geniş distribütor ağın var, sipariş de alıyorsun neden lojistik ağını kendin kurmuyorsun? Haftalık sipariş akabinde mal çekilip ikinci hafta dağıtımı yapılabilir, böylelikle hem stok masrafın olmaz hem de müşteriler uzun süre beklemek zorunda kalmaz.

İşin kısası kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne kanıp iş yapmıyor, bugün benim gibi 2-3 gözü kara insan alışveriş yapar ama yarın onları da başkalarına kaptırırsın. Şu anda hepsiburada, gittigidiyor ve amazon yurtdışından sipariş getiriyor ve iptal ettiğinizde herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Bu durumda ya firma kendine çeki düzen vermeli ya da kaçınılmaz sonla karşılaşmalıdır.

Merhaba arkadaşlar, çok fazla araştırmadan nanokatalog.com'dan logitech g29 ve vites sipariş verdim. Gün itibariyle piyasadaki en ucuz ürün ancak araştırmalarım sonucu sitenin ürünleri yurtdışından getirttiği ve ürünün tedarik sürecinin uzun sürdüğü sonucuna vardım. Benim zamanla ilgili bir takıntım yok, uzun zamandır almaya niyetim vardı ama nasip olmadı. Gelince tekrar yorumlarımı paylaşmaya gayret gösteririm. Gelmezse de paylaşırım tabi ki :)
Merhaba ürün eline ulaştı mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı