sirquasar
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI B550-A Pro
Ryzen 5 5600
Corsair 3600 Mhz 8+8GB
MSI RTX 4070 Ventus 3x
- Meslek
- Otomotiv Teknikeri
Elimde;
Araştırdım araştırdım amazon.com'da bile 200$ olan RAM paketini nanokatalog.com'da 564 liraya görünce kumar oynayıp siparişi verdim. Sitenin ismi dolandiricaz.com bile olsa 564 liraya görünce insanın tıklayası geliyor.
Verdiğim Sipariş: G.Skill RipjawsX 16GB (8GBx2) DDR3 2133Mhz RAM - Nanokatalog
17 Mayıs Cuma gecesi siparişi verdim cumartesi onaylandı.
Daha önce Nanokatalog'tan sipariş veren ya da başından bir musibet geçen, duyan bilen arkadaşlara birkaç sorum var.
- MSİ Armor GTX 1060 6GB ekran kartı,
- M5A97 LE R2.0 anakart,
- AMD FX-8350 4.0 işlemci
- 8+8 16 GB 1600 MHz RAM'im vardı Kingston HyperX olan RAM cennetine gitti. Kaldı 8 GB RAM.
Araştırdım araştırdım amazon.com'da bile 200$ olan RAM paketini nanokatalog.com'da 564 liraya görünce kumar oynayıp siparişi verdim. Sitenin ismi dolandiricaz.com bile olsa 564 liraya görünce insanın tıklayası geliyor.
Verdiğim Sipariş: G.Skill RipjawsX 16GB (8GBx2) DDR3 2133Mhz RAM - Nanokatalog
17 Mayıs Cuma gecesi siparişi verdim cumartesi onaylandı.
Daha önce Nanokatalog'tan sipariş veren ya da başından bir musibet geçen, duyan bilen arkadaşlara birkaç sorum var.
- Dolandırıldım mı?
- Dolandırılmadıysam elime doğru ürünün çalışır şekilde gelme ihtimali mi daha yüksek, sorun yaşama ihtimalim mi?
- Oldu ki RAM geldi, benim sistemimle bir sorun yaşar mı? Güzel RAM almış mıyım? Anakartım 2133 OC destekliyor diye okumuştum bir yerde.
Son düzenleyen: Moderatör: