Nanokatalog kart bilgilerini çalar mı?

EmreKara.

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
Bildiğiniz gibi nanokatalog denen düzenbazlar piyasayı dolandırdı. Benimde cüzi miktarda param kaldı onlarda. THH verdim zaten. Neyse konuya gelecek olursak, bunlarla alışveriş yaparken kullandığım kredi kartımın bilgilerini saklamışlar mıdır? Güvenemiyorum kartı iptal ettirip yeni kart mı istesem sizce böyle bir şey yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
kart bilgileri duruyordur onlarda bence hiç beklemeden kartı değiştir bende 2 hafta önce işlemci siparişi verdim 1250 tl gitti bende bugün hakem heyetine başvuru yapacam.

Bildiğiniz gibi nanokatalog denen düzenbazlar piyasayı dolandırdı. Benimde cüzi miktarda param kaldı onlarda. THH verdim zaten. Neyse konuya gelecek olursak, bunlarla alışveriş yaparken kullandığım kredi kartımın bilgilerini saklamışlar mıdır? Güvenemiyorum kartı iptal ettirip yeni kart mı istesem sizce böyle bir şey yapabilir mi?
artı olarak bugün perpa ticaret merkezini aradım bana şikayet fazla olduğundan feriköy polis merkezi ilgiilendiğini söyledi NUH BEY diye polis memuru üstünde duruyormuş

Bence de hiç riske atma üşenme, yenile gitsin. THH’den çok bişey bekleme onu da not düşeyim. Ben İstanbul Bilişim’den paramı alamadığım için onlara başvurmuştum. Günler haftalar geçti en sonra ilamsız icra başvurusu ile aldım. İadeyi başlatalı 2 ay, elime para geçeli 1 ay oldu THH’de hala “karşı taraftan savunması istendi” yazıyor. En az 6 ay’ı var oranın. Onları beklemiş olsaydım daha çok beklerdim yani

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı