Nanokatalog'dan Corsair 275R Alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Birkaç gün öncesine kadar tükendi yazısı vardı fakat bugün kontrol ettiğimde stoklarda gözüküyor. Birkaç sorum olacak.

1) Tedarik süreci 5-7 gün arası yazıyor kaç güne gelir? (20 güne kadar bekleyebilirim.)

2) Stok sordurmakta fayda var mı? İnternette stoğun var olduğunu söyleyip 20 güne kadar beklettikleri hakkında yorumlar okudum.

3) Birkaç gün önce tükendi yazısının olması ve yazının bugün kalkması stoklarında olduğunu belirtir mi?

Sorularım bunlar biraz acemiyim saçma olabilir.

Ürün linki: Corsair Carbide 275R Midi-Tower Siyah Bilgisayar Kasası CC-9011130-WW - Nanokatalog

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün öncesine kadar tükendi yazısı vardı fakat bugün kontrol ettiğimde stoklarda gözüküyor. Birkaç sorum olacak.

1) Tedarik süreci 5-7 gün arası yazıyor kaç güne gelir? (20 güne kadar bekleyebilirim.)

2) Stok sordurmakta fayda var mı? İnternette stoğun var olduğunu söyleyip 20 güne kadar beklettikleri hakkında yorumlar okudum.

3) Birkaç gün önce tükendi yazısının olması ve yazının bugün kalkması stoklarında olduğunu belirtir mi?

Sorularım bunlar biraz acemiyim saçma olabilir.

Ürün linki: Corsair Carbide 275R Midi-Tower Siyah Bilgisayar Kasası CC-9011130-WW - Nanokatalog
Maksimum 15 gün içinde eline ulaşır. Sorun olursa sol altta canlı destek var.

Maksimum 15 gün içinde eline ulaşır. Sorun olursa sol altta canlı destek var.
Canlı desteği bulamadım bir türlü.
Stokta olup olmadığını kendilerine sorabilirsiniz site üzerinden. Bana da 15 günde gelir gibi geliyor onun dışında gayet güzel bir kasa alınabilir.
Nzxt modelleri de hoş fakat gerek fiyat bakımından gerekte gözüme hoş gelmesinden bunu alıcam.
Daha önce Tt kulaklık aldım 15 gün içinde ulaştı.
Herhangi bir sorunla karşılaştın mı ? Sipariş sürecini paylaşabilir misin ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı