Nanokatalog'dan JBL Go 2 Alınır mı?

Ccebur

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Vatan'da ve Hepsiburada'da JBL Go 199₺. JBL Go 2 ise Nanokatalog'da 199₺. Normal sitelerde arada bayağı fark var fiyat açısından. Nanokatalog'dan alışveriş yapılır mı? Bu kadar pahalı bir şey neden Nanokatalog'da ucuz?

AliExpress Anker SoundCore mini. 2 gün önce teslim aldım. JBL Go da kullanmış biri olarak kesinlikle 200 lira vermeye değmez. Anker 11.11 indirimleri ile 110 liraya aldım. Şu an 140 lira ama tekrar alacağım.

Şiddetle tavsiye ederim.

Nanokatalog ürünlerin çoğunu yurtdışı deposundan getiriyor. Bu nedenle ucuza geliyor olabilir. Ucuzdur fakat beklemesi zaman alabilir. Şahsen ben iki farklı kasa siparişinde bulundum, biri on beşinci gün elime ulaştı diğerinin gelmesi bir ayı geçmişti. Zaman sıkıntınız yoksa alabilirsiniz.

Nanokatalog firması ürünü geç getirir ve iade isterseniz para iadenizi çok geç yapar 1-1.5 ay beklersiniz. Bir ara dolandırıldım korkusu yaşarsınız.

Bu siteden iki tane alışverişim oldu, tamamen çakallık üzerine kurulmuş bir site. Sattıkları ürünlerin distribütör garantili değil, garantisi nanokatalog. Ayrıca ön sipariş ürünlerinde 14 gün yasal cayma sürenizi de bitiriyorlar. Ürün size geldiğinde(genelde bu süreyi geçiyor.) cayma hakkınızı kullanamıyorsunuz. Ama yine de almak istiyorsanız karar sizin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı