Nanokatalog'tan RTX 2070 alınmalı mı?

tryngar

Hectopat
MSI RTX 2070 Gaming Z İtopya'da 4880 TL ama Nanokatalog'da 3600 TL. 1200 TL'lik fiyat farkı neden var, kafamı karıştıran bir olay yardımlarınızı bekliyorum.

Ürünleri eğer stoklarında yoksa getirttikleri için 1-2 hafta belki daha da fazla geç gönderebiliyorlar ürünü. Sosyal'de Nanokatalog ile ilgili sorunları okuyabilirsiniz. Ben beklerim vaktim var diyorsanız kaçırmayın.

Nanokatalog da bekleme sorunu dışında bir sorun ile karşılaşırmıyım? Mesela kullanıcı hatası ve benzeri 1200 TL fark az değil ama insanın kafasını karıştırmıyor değil sizce almalimiyim aynı paraya itopyadan 2060 almakta var sizce itopyadan 2060 mı nanokatalogdan 2070 mi ?

NanoKatolog'dan 5 ay önce Galax 1060 3 Gb almıstım. Cw sorunu ortaya çıktı. Aradım 15 gün içinde Sıfır Galax 1060 3 gb yollamışlardı. Beklerim diyorsanız alın bence güvenilir bir site.

NanoKatolog'dan 5 ay önce Galax 1060 3 Gb almıstım. Cw sorunu ortaya çıktı. Aradım 15 gün içinde Sıfır Galax 1060 3 gb yollamışlardı. Beklerim diyorsanız alın bence güvenilir bir site.
Ekran kartı paralel ithalat garantili değilmi ? Nasıl geliyor sıfırı 🤔 birde garanti ye göndermiş siniz anladığım kadarıyla süreç nasıldı.

NanoKatalog'dan uzak dur kardeşim. Kendin spariş ver yurt dışından.
İtopyadan normal fiyatına alacağım teşekkürler.
Diğer konuları okudumda birisi iyi birisi kötü diyor anlamadım ben bu işi yani 1200 TL fark var sizce itopyadan 2060 mı nanokatalogdan 2070 mi ikiside gaming z bu soruya cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı