NanoKatolog'dan Ekran Kartı Almak

Inotorious

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İlerleyen zamanlarda RTX 2060 almayı düşünüyorum, fiyatlara baktığımda ise her yerde sabit fiyat 3000 TL. Fakat NanoKatolog sitesinde 2700 TL'ye kadar bulunabiliyor.

Daha önce NanoKatolog sitesinden 2 sefer alışveriş yaptım, birisi Zalman mikrofon diğeriyse Termal Macundu. Ürünlerin gerçekten geç gelmesi dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat bunlar garanti vs. gerektirmeyen ürünler. Ekran kartı gibi ciddi bir ürünü 300 TL ucuza almaya çalışırken kargonun geç gelmesi dışında garanti, servis gibi herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Nvidia ekran kartında sorun çıkacağını zannetmiyorum ancak ürün yurt dışından kendi getirdiğiniz herhangi bir ürün gibi garantisiz mi oluyor yoksa yurt içinde mağazadan veya bilinen sitelerden satın aldığınız gibi garantisi geçerli oluyor mu?

Son düzenleme:
Yurtiçi bilinen mağazalar( Vatan Bilgisayar vb.) ve bilindik sitelerden öneririm. Ben imzamdaki sistemi QP'den aldım Technopat takipçisi olarak hizmetlerinden aşırı derecede memnun kaldığımı söyleyebilirim. Dün akşam 20:00'de sipariş verdim, sabah 09:00'da sistem kargoya hazırdı... Bunun için ayrı olarak bir konu açmayı düşünüyorum. Sana önerim bilindik sitelerden alman. Bir de şöyle birşey var, Mesela MSI sitesinden örneğin GTX1060 modeline bakarken nerede bulabilirim butonuna tıklarsan, anlaşmalı olduğu güvenli siteleri ve mağazaları görüntüleyebilirsin.

2 ihtimal var.
1-Alırsın kart sağlam çıkar garantilik bir durum olmaz 300 tl cebinde kalır.
2-Kartda bir sıkıntı çıkar. Nanokatalog arayıp garanti işlemlerini başlatırsın. Nanokatalog işgüzar olduğu için bir ton sıkıntı ve gecikme... Sonuç pişmanlık.

Ben kendi tecrübem dolayısı ile nanokatalog'a karşı önyargılıyım. Bir ürün sipariş etmiştim. 40 gün geçti hala birşey yok. Hadi geç gelmesi o kadar sıkıntı değildi. Ne zaman sorsam işte geldi, geliyor, gelecek, sıkıntı oldu vs. insan oyalama ve kandırma, iş ahlakından uzak bir firma. İade istedim. İlk ve son alışverişim oldu kendilerinden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı