Nanokatolog'dan GTX 1060 Almak

YusufYavuz

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler bahsi geçen siteden GTX 1060 almak istiyorum ancak internette çeşitli uyarılar var.
1-)Ürünlerin garantisi var mı?
2-)Ne kadar kargo beklerim?
3-)Sattıklarının arkasında duruyorlar mı?

İyi günler bahsi geçen siteden GTX 1060 almak istiyorum ancak internette çeşitli uyarılar var.
1-)Ürünlerin garantisi var mı?
2-)Ne kadar kargo beklerim?
3-)Sattıklarının arkasında duruyorlar mı?
Nanokatalog güvenilirdir. Ben bütün elektronik parçalarımı oradan alıyorum. İçine sinmezse İstanbul'da yaşıyorsan yeri perpa da gidip oradan direk elden görerek alabilirsin.

N
Kaçıncı konu bu bilmiyorum ama güvenebilirsiniz ama almadan önce kesinlikle stokları kontrol ettirin yoksa bayağı bir süre beklemek zorunda kalabilirsiniz.
Nerede sorgulatabilirim stok durumunu?
Nanokatalog güvenilirdir. Ben bütün elektronik parçalarımı oradan alıyorum. İçine sinmezse İstanbul'da yaşıyorsan yeri perpa da gidip oradan direk elden görerek alabilirsin.
Mesela neler aldınız garantilik bir durum yaşadınız mı?

Kesinlikle güvenilirdir ama dikkat et ekran kartı gibi hassas malzemelerde BULK yazısı yazıyorsa alma. Onlar kutusuz oluyor diye biliyorum. Kargoda sorun çıkabilir. Ayrıca almadan önce stok durumunu kontrol et sana önerim 1060 için en ucuzu olur. Palit, Zotac, Galax gibi markalara bak.

Kesinlikle güvenilirdir ama dikkat et ekran kartı gibi hassas malzemelerde BULK yazısı yazıyorsa alma. Onlar kutusuz oluyor diye biliyorum. Kargoda sorun çıkabilir. Ayrıca almadan önce stok durumunu kontrol et sana önerim 1060 için en ucuzu olur. Palit, Zotac, Galax gibi markalara bak.
1060'da en ucuzu MSI Nanokatolog için ancak bilemiyorum stokta olup olmadığını pazartesi sorgulatmayı planlıyorum. Bir de garanti gerektiren bir durum oluştu diyelim, müşteri hizmetlerine yazıp kargolamam mı gerekir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı