Napkforpc sitesi güvenilir mi?

glex99

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Free Apps and Games Download on Windows PC herhangi bir Android uygulamasını for PC diye arttığımda hep bu site çıkıyor. Bu gerçekten Windows'ta APK çalıştırıyor mu? Mesela ben intra indirmek istiyorum Windows için sadece bu site çıkıyor. Gerçek mi bu site ve güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Free Apps and Games Download on Windows PC herhangi bir Android uygulamasını for PC diye arttığımda hep bu site çıkıyor. Bu gerçekten Windows'ta APK çalıştırıyor mu? Mesela ben intra indirmek istiyorum Windows için sadece bu site çıkıyor. Gerçek mi bu site ve güvenilir mi?

Anladığım kadarıyla .APK dosyasını indiriyor ve bunu açmanız için Blustacks, Nox gibi emülatörlere ihtiyacınız var.

Anladığım kadarıyla. APK dosyasını indiriyor ve bunu açmanız için blustacks, Nox gibi emülatörlere ihtiyacınız var.

İstediğim uygulamayi iki emülatör dede denedim bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor APK yukleyincede zaten açılmıyor uygulama ismi freebrowser.

Anladığım kadarıyla. APK dosyasını indiriyor ve bunu açmanız için blustacks, Nox gibi emülatörlere ihtiyacınız var.

Peki o site güvenilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı